Yalovaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Yalovaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, Misli com 3.Lig 3.Grup’un 4.haftasında görev alacak hakemleri belirledi.

 

Somaspor’un Yalovaspor ile 11 Ekim Pazar günü Soma Atatürk Stadı’nda oynayacağı maçı İstanbul Bölgesi Klasman hakemi Yalçın Taşkınfurat yönetecek.

Taşkınfurat’ın yardımcılıklarını Şenol Bektaş ve Cemal Can Çakır üstelenecek. Maçta 4. hakem, Ahmet Can olarak görev yapacak. Maçın gözlemcisi ise Yusuf Demir olacak

Taşkınfurat Bizlere Aşina

Karşılaşmanın orta hakemi Yalçın Taşkınfurat 2014 Bölgesel Amatör Lig sezonunda iki maçımızda görev aldı. Evimizde Gaziemirspor‘u Ersin Aksaç ve Samet Semiz‘in golleriyle 2-0 mağlup ettiğim maçta orta hakem, Manisa Futbol ile deplasmanda oynadığımız ve 2-1 mağlup olduğumuz maçta ise 4.hakem olarak görev yaptı.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ahmet Can ise, geçen sezon deplasmanda Altınova Bld.Spor‘u Toma Tabatadze (2) ve Yusuf Demir’in attığı gollerle 3-0 mağlup ettiğimi maçta, yine 4.hakem olarak görev yapmıştı.

İlgili Haberler;

Yalovaspor Maçının Hazırlıkları Başladı

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN