Voleybolda Yarı Finalistler ve Eşleşmeler Belli Oldu.

Voleybolda Yarı Finalistler ve Eşleşmeler Belli Oldu.

SOMA Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen ve ilçemizdeki kurum ve kuruluşları kapsayan 11. Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuvasında grup maçları dün oynanan iki karşılaşma ile tamamlandı.

16 Şubat Pazartesi akşamı Yunus Emre IHO Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarda Famtal Medigün Hastanesini, Esnaf Odası da Kaymakamlığı aynı skorlarla 3-1 mağlup etti.

YARI FİNALİSTLER ve EŞLEŞMELERDE BELLİ OLDU.
Grup maçlarının ardından ilk dört sırayı alan takımlar;  1.İmbat AŞ, 2.Devlet Hastanesi-3.Esnaf Odası-4.Milli Eğitim oldu. Yukarıdaki sıralamaya göre de yarı final eşleşmeleri ve maç tarihleri şöyle oluştu:

01.03.2018 Perşembe

18:30 İmbat Madencilik Milli Eğitim
29:30 Devlet Hastanesi Esnaf Odası

Tüm Turnuva Haberleri İçin Buraya..
somadaspor

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN