Voleybolda Heyecan Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Voleybolda Heyecan Kaldığı Yerden Devam Ediyor

13.Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuvası karşılaşmalarına 18 günlük aranın ardından Kaymakamlık-ELİ ve Devlet Hastanesi-Soma Çimento maçlarıyla devam edildi.

 

Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunu ev sahipliği yaptığı karşılaşmalarda Kaymakamlık ve Devlet Hastanesi rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

Kaymakamlık 3-1 ELİ

Günün ilk maçı saat 18:30’da 3.sırada yer alan Kaymakamlık ile 5.sırada yer alan ELİ takımları arasında oynandı. İlk seti 25-23 kaybeden Kaymakamlık takımı,  ikinci seti 25-23, üçüncü seti 25-21 ve dördüncü seti de 25-19’luk skorlarla kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.



DEVLET HASTANESİ SOMA KAYMAKAMLIK

Devlet Hastanesi 3-0 Soma Çimento

Günün ikinci maçı 7.sırada yer alan Devlet Hastanesi ile son sırada yer alan Soma Çimento takımları arasında gerçekleşti.  Devlet Hastanesi 18 dakika süren ilk seti 25-9 önde kapattı. Rakibi karşısında oyun üstünlüğünü elinde tutan Devlet Hastanesi,  ikinci seti 25-15 ve üçüncü seti de güzel oyunuyla 25-10 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

5.Hafta Maçları:

05 Şubat Çarşamba Saat 20:00 İmbat Madencilik-Nakliyeciler Koop.
05 Şubat Çarşamba Saat 21:00 Soma Gelişim-Soma Çimento

06 Şubat Perşembe Saat 19:00 Devlet Hastanesi-ELİ.
06 Şubat Perşembe Saat 20:00 Kaymakamlık-Sodos

Tüm Voleybol haberleri görmek için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN