Voleybolda 3.Lük Kupasının Sahibi Belli Oldu

Voleybolda 3.Lük Kupasının Sahibi Belli Oldu

14. Soma Kaymakamlık Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası 3-4’lük maçında Kaymakamlık ve Ege Linyit İşletmeleri karşılaştı.

25 Mart Cuma akşamı Yunus Emre İmam Hatip Spor Salonunda 3-4’lük maçına çıkan iki takımın nefesleri kesen mücadelesinde gülen taraf 3-0’lık skorla Kaymakamlık takımı oldu.

Kaymakamlık, 88 dakika süren karşılaşmada rakibine 27-25, 25-12 ve 25-23’lük setlerle 3-0 üstünlük sağlayarak turnuvayı üçüncü tamamladı. Ege Linyit İşletmeleri ise turnuva dördüncüsü oldu.

KAYMAKAMLIK ELİ

Normal sezonda iki takım arasında oynanan karşılaşmayı 108 dakika süren ralli sonrasında 25-23, 25-15, 13-25, 26-28, 15-7’lik setlerle Kaymakamlık 3-2 kazanmıştı.(maçın detaylarına şuradan bakabilirsiniz)

Final 28 Mart Pazartesi

Turnuvanın final maçı 28 Mart Pazartesi akşamı İmbat Madencilik ve Milli Eğitim takımları arasında saat 19:00’da Yunus Emre İmam Hatip Spor Salonunda oynanacak..

İMBAT MADENCİLİK 10 KEZ ŞAMPİYON OLDU

İmbat Madencilik, ”11” diyebilecek mi?

Yavuz Burbut idaresindeki İmbat Madencilik, en son 2020 yılında gerçekleşen turnuvanın final maçında, müthiş taraftar desteğiyle Kaynak Anka takımını toplam 61 dakika süren maçta 25-12, 25-14 ve 25-19’luk setlerle 3-0 mağlup etti ve 10.kez bu anlamlı kupayı müzesine götürmenin onurunu ve gururunu yaşamıştı. Mavi-beyazlılar, Corona nedeniyle 2 yıl ara verilen turnuvada bu sezonda ”11.” kez kupayı müzesine getirebilecek mi?

Milli Eğitim farkındalık yarattı

Milli Eğitim ”Dur artık, sıra bende” diyebilecek mi?

İmbat Madenciliğin kupaları domine ettiği zamanlarda üç kez final oynayan ancak bunda başarılı olamayan Milli Eğitim bu sefer başarabilecek mi?  Kadrosunda yetenekli oyuncuları barındıran Milli Eğitim, 10 yıl boyunca kupaları müzesine taşıyan İmbat Madenciliğe ”dur artık, sıra bende” diyebilecek mi?”  Bu sorunun cevabı 28 Mart Pazartesi akşamı Yunus Emre İmam Hatip Spor Salonunda oynanacak zorlu karşılaşma sonrasında belli olacak.

Tüm turnuva yazılarına için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN