Voleybolda 2.Tur Eşleşmeleri Belli Oldu

Voleybolda 2.Tur Eşleşmeleri Belli Oldu

Soma Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen 14. Kurumlar Arası Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuvasında normal sezonun ardından 2.tur grup maçlarına kalan takımlar ve eşleşmeler belli oldu.

Yunus Emre İmam Hatip Spor Salonunda 11 takımın katılımıyla oynanan 1.Tur Grup karşılaşmalarının ardından 2.tura kalan takımlar ve eşleşmeleri, Salı akşamı oynanan iki karşılaşmanın ardından belli oldu.

milli eğitim soma çimento

15 Mart Salı günü oynanan karşılaşmalarda; Ege Linyit İşletmeleri Sodos’u , Milli Eğitim’de Soma Çimento’yu aynı skorlarla 3-0 mağlup etti.

İmbat Madencilik ve Milli Eğitim tek set vermeden

Bu sonuçlara göre ilk tur maçlarında rakiplerine tek set dahi vermeden kazanan İmbat Madencilik ve Milli Eğitim gruplarını lider tamamlama başarısı gösterdi. A-grubunda Soma Gençlik Merkezi ve Medigün Hastanesi, B-Grubunda ise Soma Çimento turnuvaya veda eden üç takım oldu.

İşte gruplarında ilk dört sırayı alan takımlar ve 2.tur grup maçlarının programı;

 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN