Voleybol Turnuvasında Grup Kuraları Çekildi

Voleybol Turnuvasında Grup Kuraları Çekildi

15 Mart 2020’den itibaren Koronavirüs sebebi ile ara verilen Soma Kaymakamlık Voleybol turnuvası 11 Takımın katılımıyla 28 Şubat Pazartesi günü başlıyor.

14.Soma Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası 28 Şubat 2022 Pazartesi günü saat:19:00’da Soma Yunus Emre İHO Spor Salonunda 11 takımın katılımıyla başlıyor..

Kaymakamlık Voleybol Turnuvasında Grup Kuraları Çekildi

Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert ve turnuvaya katılacak olan takımların sorumlularıyla yapılan kura çekimi sonrası gruplar belli oldu. A-grubunda altı takım B-grubunda ise beş takımın yer alacağı gruplar şöyle:

A-GRUBU:

İmbat-Medigün-Altıntaş-Soma Devlet Hastanesi-Güvenlik Merkezi-Hidro Gen.

B-GRUBU:

Kaymakamlık-Milli Eğitim-ELİ-Sodos-Soma Çimento

Karşılaşmalar sonunda ilk dörde giren takımlar bir üst tura çıkacak. Bir üst turda da A ve B gurubu oluşacak. Orada da tekrar ilk 2 ye girme mücadelesi verilecek. İlk ikiye giren takımlar Çapraz eşleşmeye kalacak. Final grubunda çapraz eşleme ile mücadele edilecek.

Somadaspor olarak katılım gösteren tüm takımlara başarılar dileriz..

Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN