Voleybol Turnuvası İle İlgili Son Durum!

Voleybol Turnuvası İle İlgili Son Durum!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle Somamızda oynanacak Kaymakamlık Voleybol Turnuvası ertelendi.

Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ikinci bir duyuruya kadar Soma  Kaymakamlık Voleybol Turnuvasının gerçekleşmeyeceği belirtildi.

VOLEYBOL TURNUVASI İKİNCİ DUYURUYA KADAR ERTELENDİ

Konuyla ilgili Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert tarafından yapılan paylaşımda 13 Şubat’ta başlaması planlanan 15.Kurumlar Arası Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuvası ikinci bir duyuruya kadar erteledikleri bildirildi.

Dilek Mert tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

“6 Şubat’ta Ükemizde yaşanan üzücü depremler doğrultusunda hepimiz derin bir üzüntü içerisindeyiz. Bu sebeple 13 Şubat 2023 – 22 Mart 2023 tarihleri arasında planlanan Kurumlar Arası Voleybol Turnuvamız ikinci bir duyuruya kadar ertelemiş bulunuyoruz.”denildi.

Tüm Voleybol haberleri için buraya tıklayınız! Ayrıca bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN