Vanspor Maçı Yukarıyı Yakalama Adına Önemliydi

Vanspor Maçı Yukarıyı Yakalama Adına Önemliydi

Maç öncesi puan cetvelinde Vanspor üstümüzdeydi yenersek üstüne çıkıp yukarısı ile bağımız kopmayacağı gibi zorlamak. yakalamak adına önemli bir maçtı ..

Bunun için zorlu maç iki takım adına çok önemliydi. Kontrollü başladığımız maça orta saha olarak bloklar arası boşluğu iyi kapatılarak rakibin istediklerini yapmasına izin vermedik. Kaptığımız toplarla da üçüncü bölgede pozisyon bulmaya çalıştık.

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Dakikalar 33 ü gösterdiğinde çok istediğimiz golü Yılmaz Ceylan’la bulduk. İşte golü atanın kazanacağı görüntüsünün olduğu, avantajı ele alacağı sonuna kadar götürecek gibi bir maçta golü bulmak önemliydi. Hem öne geçtiğimiz maçlarda kolay kolay maç vermiyoruz..

İkinci yarı istediklerimizi yaptığımız ve kontrolünde bizde olduğu gibi oldu. Van takımının da topla oynadığı özellikle orta sahada ama geçit vermediğimiz sadece kişisel çıkışların olduğu cılız oyununun bir şey getirdiği yoktu. Van böyle futbolla sıralamada iyi yerlerde olmasına ayrıca düşünülmesi gereken konu diye de bir bakıma takımların durumunun ayrıca irdelenmesi gerekiyor… Kendi adımıza bakacağımız daha iyi yerlerde olabiliriz diye de düşünüp böyle maçlara böyle rakipleri gördüğümüzde bizim takımın durumu gayet iyi de diyebiliriz..



Yılmaz Ceylan’la ikinci golü bulup iyice rahatlamamız maçı iyice domine etmemizi sağladı Ayrıca Yılmaz Ceylan’ın iki gol atması hem onu hem de takımımızı önümüzdeki maçlara daha pozitif bakmamızı sağladı.

Artık maçın bizim adımıza galibiyetle kapanması sürpriz değildi öne geçerek rakibine oynama fırsatı vermeyen takım puan durumunun yukarıya yaklaşma adına ilgilendiren bir karşılaşmada gerekeni yaptı..

Herkes verilen görevi layıkıyla yerine getirdi. Orta sahayı kalabalık tutup Van spora oynama fırsatı vermedik. Ayrıca gününde olmayan Yasin Abdioğlu’na rağmen hücumlarda çoğalıp defansta dikkatliydik. Futbolcuların performansının her geçen gün artması Yımaz, Onur gibi birbirini tamamlayan futbolcu grubu ile ikinci ligde kırmızı grupta yukarıları zorlamaya başladığımız bir döneme girdik diye bakabiliriz.  Kısıtlı imkanlarla sezon başında transferlerin tartışıldığı bu durumdan buralara gelen takımımız başarısı tesadüf olmadığını alınan başarılı sonuçlarla bulunduğu puan tablosu her şeyi gösteriyor ..

doğan gülşen van maçı

Bugün alınan galibiyetle öncelikle teknik kadroyu yönetimi ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz…Sevgilerle Doğan Gülşen

Bağlantılı Haberler;

Somaspor 2-0 Vanspor FK
Somaspor Vanspor FK Maç Önü
Somaspor Vanspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

 

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN