Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonunda Sona Doğru

Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonunda Sona Doğru

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Soma Vali Muzaffer Ecemiş Kapalı Spor Salonunda tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

2002 yılında Soma’ya kazandırılan ve ilçede bir çok spor müsabakasına ev sahipliği yapmış Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonu, yaklaşık 4 yıldır çatı sorunu sebebiyle kullanılmamakla beraber uzun yıllardır sorun bir türlü çözüme kavuşturulamamıştı. Yetkililer, salonla ilgili konuyu Gençlik ve Spor Bakanlığına taşıdı. Bakanlıktan gönderilen bir ekip, incelemelerde bulunarak Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonu hakkında rapor tuttu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yapılan görüşmeler neticesinde salonun tadilat projesi hazırlandı ve ihale yoluyla çalışmalara başlandı.

VALİ MUZAFFER ECEMİŞ SPOR SALONU SOMA

Salon Komple Elden Geçiyor

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Spor Toto’nun katkılarıyla ihale ile Sarı İnşaat firmasına yaptırılan bakım,onarım ve tadilat çalışmalarında; kapalı spor salonunda çatının yenilenmesi, salon parke zemini, ısıtma sistemi, elektirik-su tesisatlarının yenilenmesi ve soyunma odalarının tadilat işlerinin büyük bir kısmı tamamlanma aşamasına gelindi.



VALİ MUZAFFER ECEMİŞ SPOR SALONU SOMA

Eylül’de Bitebilir

Yapılan; değişim, bakım, onarım ve tadilat işlerinin tamamlanmasının ardından daha kullanışlı hale gelmesi beklenilen salonda gençlerimiz ve vatandaşlarımızın Eylül ayından itibaren sportif faaliyetlerde bulunabilecekler.

VALİ MUZAFFER ECEMİŞ SPOR SALONU SOMA

Teşekkür Ederiz

Soma olarak salon sporlarının yükünü çekebilecek tesislere sahip olmuş ve çok sevinmiştik. Ancak tesisin yıpranması sonucu 4 yıldır çocukları, gençleri ve tüm Somalıları salonlara çekebilecek sportif aktiviteler maalesef düzenlenememişti. Şimdi gerçekleşen değişim ve tadilatın ardından; çocuklarımız, gençlerimiz ve tüm Somalılar salondan faydalanma imkanına sahip olacaklar. Bir spor adamı olarak yapım ve tadilatta emeği geçenlere teşekkür ediyorum.


YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN