Üzeyir Ergün, ”Kazanacağız”

Üzeyir Ergün, ”Kazanacağız”

Somaspor, ikinci devrenin ilk maçında karşılaşacağı Halide Edip Adıvarspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

TFF 3.Lig 3.Grup ikinci devrenin açılış maçında yarın Halide Edip Adıvarspor ile karşı karşıya gelecek olan Somaspor’un başarılı takım kaptanı Üzeyir Ergün, karşılaşma öncesi kısa açıklamada bulundu.

Lig’de koşan, basan,tempolu ve coşkulu oynayan bir takım olduklarını dile getiren Ergün, “Maça çok iyi hazırlandık, kazanmak istiyoruz. İlk devre zor olmasına rağmen güzel sonuçlar aldık. Yarın da 3 puanı almak istiyoruz” dedi.

“Kazanacağız”

Takım olarak tüm benlikleri ile Halide Adıvaspor maçına odaklandıklarını dile getiren Ergün, şu ifadeleri kullandı: “Takımın ve oyuncu grubumuzun aklında sadece yarın oynayacağımız maçı kazanmak var ve bunu başaracak güçteyiz. İlk devre sıkıntılı süreçlerin üstesinden birliktelikle gelerek devreyi iyi bir noktada tamamladık. Yapılan takviyeler ve devre arası kamp çalışmalarıyla çok daha güçlü bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Yarında inşallah güzel bir galibiyetle başlayıp ligi en iyi yerde bitirmek ve bir üst lige çıkmak istiyoruz. Takımın gücüne güç katacak taraftarlarımızı da her zaman olduğu gibi yarın mabedimize bekliyoruz. Bütün takım arkadaşlarıma ve kulübümüze kazasız belasız başarılı bir devre diliyorum. İnşallah sezon sonu ipi göğüsleyeceğiz.”diye konuştu.


CAFER CAN AKSU

Cafer Can Aksu’nun Durumu Maç Sabahı Belli Olacak!

Takımda sakat olan Erkul Küçük’ün haricinde eksik veya cezalı oyuncu bulunmazken, dünkü antrenmanda sakatlanan Cafer Can Aksu‘nun durumu ciddiyetini koruyor. Tecrübeli oyuncunun oynayıp oynayamayacağı maç sabahı belli olacak.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN