Üzeyir Ergün, Galibiyet Serimiz Devam Edecek

Üzeyir Ergün, Galibiyet Serimiz Devam Edecek

Zorlu kupa maçının ardından, 3.ligdeki ilk maçını deplasmanda Halide Edip Adıvarspor‘u 2-1’lik skorla mağlup eden Somaspor‘da, takım kaptanı Üzeyir Ergün Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçından da güzel bir sonuçla ayrılacaklarını söyledi.

SOMADASPOR

Takıma sağladığı katkı nedeniyle taraftarlar tarafından da çok sevilen takım kaptanı Üzeyir Ergün, galibiyet serisini bu hafta sonu evimizde oynayacağımız Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçında da sürdüreceklerini belirterek: “Hazırlık dönemini oldukça yoğun ve iyi geçirdik. Lige başlamadan kupa maçını 120 dakika oynamak yorsa da takımca üstesinden gelmeyi bildik. Lige iyi başlamak bizim için çok önemliydi. Zor ve tempolu bir maçta geriye düşmemize rağmen herkesin özverisi ve gayretiyle galip gelmeyi bildik. Üst ligler böyle farklı kulvarlarda yarışıyorsunuz. Yoğun tempo yorucu olacak fakat ben takıma ve teknik heyete bu dönemi en olumlu sonuçlarla atlatacağımız konusunda güveniyorum. 3.lig ve galibiyet Somamıza tekrar hayırlı olsun daha nice galibiyetlere.”dedi.

ÜZEYİR ERGÜNMalatya Yeşilyurt Belediyespor maçından da güzel sonuçla ayrılacaklarına inandığını belirten Üzeyir Ergün, taraftarlardan da her hafta olduğu gibi bu hafta da kendilerini 90 dakika boyunca desteklemelerini istedi.MEHMET UYSAL


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN