Uşakspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Uşakspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Somaspor’un 16.hafta deplasmanında Uşakspor ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu. Maçı Karabük Bölgesinden Taner Tuncer yönetecek.

3 Aralık Pazar günü saat 14:00’da Uşak 1 Eylül Stadı’nda Uşakspor-Somaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Karabük Bölgesi Klasman Hakemi Taner Tuncer yönetecek. (haberin görselinde yer alan) Tuncer’in yardımcılıklarını Osman Baruk ve Faruk Yağlı üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Egemen Artun..

Taner Tuncer’le ikinci buluşmamız

Uşakspor-Somaspor maçıyla beraber profosyonel lig hayatında 69.maçına çıkacak olan Taner Tuncer, 1 Ekim 2022’de 2.Lig Beyaz Grup 7. haftasında Atatürk Stadı’nda konuk ettiğimiz ve 1-0 mağlup olduğumuz Tarsus İdmanyurdu maçında dördüncü hakem olarak sahada yer aldı. (maçın geniş detaylarına 👉 buradan bakabilirsiniz)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN