Uşakspor İle Antrenman Niyetine Maç!

Uşakspor İle Antrenman Niyetine Maç!

Uşakspor düşmüş bizim için antrenman niyetine maç oldu. Normal tempoda oynanan oyunda sıkmadan hücumlarımız genelde kanatların içeri kat edip defans arkasına atılan uzun toplarla pozisyon aradık, başarılı olduk ama golü bulamadık.

Doğan Gülşen Yazdı…

Oyunu istediğimiz gibi yönlendirerek, daha çok topu gezdirerek net pozisyon bulmaya çalıştığımız oyunun tamamen bizim kontrolümüzde oluşu stoperlerimizin duran toplarda hücumda oluşu böyle bir durumda golü bulduk. ‘’Farkı açabilir miyiz?’’ dediğimiz bir anda Kenan Fakılı ile penaltı kaçırdık. Yine de mücadele anlamında genç oyunculardan kurulu rakibin gelemeyişi stoperlerimizin çok iyi oluşu orta sahanın Kâmil özellikle hücumlara katkı vermesi Emre oyunu yönlendirmesi Mücahit her zamanki çalışkanlığı Kenan rahat ve özgür olması Cemil gol yollarında istenilen gollük vuruşları yapamasa da rahat bir maç götürüyorduk.

İkinci yarı yine oyuna hükmeden bizdik, farkı açarsak rahatlarız dediğimiz durum hücumlarda yine içeri kat eden Mücahit-Hakan bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcayarak iki olsa da rahatlasak dediğimiz Uşakspor gelip pozisyon bulacak durumda da değildi.

Değişikliklerden sonra Arda’nın önde baskısı hücumlarda biraz daha kıpırdamamızı sağladı. Kendisi girdiği pozisyonlarda birazdan golü bulacağız hissi verdirip güzel birde gol atarak ilerleyen haftalara 11 çıkması için kenara mesaj vermiş gibi oldu.

Sonuçta rahat kazandık gelişim adına genç ekibimizin birlikte oynama alışkanlığı artırıcı maçlardan biri olarak bakabiliriz artık ligin sonuna doğru böyle maçların bizim açımızdan genç ekibimizin tecrübe adına kazanım olacağı transfer döneminin başlamasına kadar kendilerini gösterme maçları olacaktır.

Yine de çok güzel bir lig oldu Soma spor adına beklenen başarılı bir sezon ancak alt liglerden alınan genç transferlerle Türk futboluna kazandırdıkları futbolcularla başarı olmuştur önümüzdeki yıllarında tohumları atılan ekip olabileceği gelişimin sürmesinin devamını dileyelim. Sevgilerle Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)

Bunlarda ilginizi çekebilir

Somaspor 2-0 Uşakspor
Uşak Maçı Can Cengiz’in
Uşakspor 0-1 Somaspor
Somaspor 4-2 Uşakspor (FOTO)

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN