Umudumuzu Yitirmeyelim, Kredimiz Var

Umudumuzu Yitirmeyelim, Kredimiz Var

Bugün ki maçı lider olmamız nedeniyle rakibin sana farklı motive olması ve farklı direnç göstermesi neticesinde değerlendirmek lazım.. Umudumuzu yitirmeyelim, kredimiz var..

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

 

Berabere kalmamıza rağmen, yine de saha da çok iyi bir Somaspor vardı.
Maç berabere bitmiş olabilir, bu bir puanın sezon sonu ne kadar önemli olduğu görülecektir. Ben çok beğendim Somasporun oyununu..

4.3.3. Yada 4.1.4.1 oynamamız, günümüz futbolun sistemi olarak bizim de aynı böyle bir oyunu benimsememiz göze hoş gelen, her oyuncunun önemini arttıran, kanatların içeride forvet le birlikte gol araması, beklerin hücum bölgesine yakın olmaları, orta yapmaları, çok adamla hücum bölgesinde bulunmak liderliğimizin tesadüf olmadığını ortaya koyuyor..



Cezalı Nurettin’in olmaması, önde daha böyle bireysel oyun yönünden eksikliklerimiz oldu. Neticede formda bir futbolcumuz olsa belki galip gelebilirdik. Ceza sahası içinde çok pozisyona giren aynı şekilde forvetimizle iyi anlaşabilen birisi. O olmayınca Özcan, Uğur ve Muhammed’de etkileniyor. Bir makinenin dişlileri gibi hepsi takım oyununun da böyle bir eksiklik hissediliyor..

Erokspor galip ama İçel İdmanyurdu spor berabere.. Yine bugün ki bir puanın ne kadar önemli olduğunu gösterir.. Maç öncesi Burhanettin hocamızın verdiği demeçte bu tür maçların zor geçeceğini belirtmişti. Nitekim de öyle oldu. Çok pozisyon bulduk, olmadı. Telafi edilecek bir maç önemli olan oyun olarak her geçen gün gelişmemizi devam ettirmemiz. Bugün de sahanın her bölgesinde istenilen her şeyi yaptık, olmadı. Sahada daha çok oynamaya çalışan bir Somaspor vardı. Gölcükspor sadece bizi durdurmak için çıkmış, başka hiç bir hedefi yoktu, golü hiç düşünmedi. Böyle olunca kapanan takımı açmak çok zor oluyor. Alan kalmıyor. Ceza sahası adım atacak yer olmuyor açmak için her şey yaptık olmadı..

Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız..

Kredimiz vardı ki yine var oradan yedik! Bugün ki maçın ardından dersler çıkarıp önümüzdeki maçların düşünmek lazım yine lideriz. Önemli olan şimdilik bu, böyle maçlar olacaktır. Rakipler de neticede puan kaybediyor. Dışarıda ki maçlar aynen böyle zor olacaktır futbol artık zor özellikle dışarıda zor kazanılan duruma geldi. Gol bulunca altın değerinde oluyor hele rakip bulursa daha da zor oluyor kapanıp oyunu çirkinleştiriliyor ufak bir faul de yere yatarak kalkılmıyor vakit geçirilmek için oyun soğuması için bu gün de oldu hakemlerimiz bunu göz ardı etmemeli her yatan oyuncu için oyun durmamalı bunlar oyunu etkiliyor bizi de etkiledi…

Somasporun fikstür avantajı da var, bunu değerlendirirsek yeterli bize.. Yukarıya oynayan rakiplerimiz hep içeri geliyor onları kazansak hedefimize ulaşırız onun için bugün puan kaybı çok böyle beklenmeyen bir şey değil, olabilir moral bozacak bir şey değil güçlüyüz oyun olarak her geçen gün daha üstüne koyan bir Somaspor her şey şu anda olumlu görünüyor.. Sağlıklı günlere…Doğan Gülşen

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

5 YORUM

  1. Avatar
    Ramazan Çakıroğlu

    Olur böyle şeyler sıkıntı yok.

  2. Avatar
    Mahmut Ozdemir

    Saglık olsun deplasmanda 1 puan iyidir bu takım Şampiyon olacak inanıyorum

  3. Avatar
    Eray Hepşengil

    İyi günde kötü günde gönlümüz sizinle Soma spor

  4. Avatar
    Cavit Güntay

    Tebrikler Somasporum

  5. Avatar
    Süleyman ERTAN

    Ara sıra beraber’e kalsakta; Soma Spor’a adanmış ruhlar olduğumuzu gösterir. Bölgenin coşkulu takımı.. #Şampiyon #Soma spor #Siyah inciler Tebrikler.

    Burhanettin hocamız’a murat’a taraftara selâmlar..

YORUM YAZIN