Uff Maça Bak:Turgutalp Spor-Karaelmas Spor

Uff Maça Bak:Turgutalp Spor-Karaelmas Spor

Manisa 1.Amatör Akhisar Yaz Grubunda haftanın nabzı Çarşamba günü Atatürk Stadı’nda Turgutalp Spor-Karaelmas Spor arasında oynanacak derbi maçında atacak.

Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren iki temsilcimiz Turgutalp Spor ve Karaelmas Spor sezonun belki de en kritik karşılaşmalarından bir tanesine çıkmaya hazırlanıyorlar.

Son haftalarda aldıkları puanlarla zirve yarışına ortak olan ekiplerimiz Soma derbisinde karşı karşıya gelecek. Galip gelen takımın şampiyonluk yolunda çok önemli engeli atlatacağı karşılaşma 21 Haziran Çarşamba günü oynanacak. Soma Atatürk Stadı’ndaki zorlu mücadele saat 17:00’da başlayacak.

Ligde 14 haftadaki 13 müsabakada 9 galibiyet iki beraberlik ve iki yenilgi yaşayan sarı-siyahlı Karaelmas Spor 29 puan topladı. 45 kez rakip ağları sarsan Elmas, kalesinde 13 gol görerek artı 32 averajla liderlik koltuğunda oturuyor. En yakın takipçisi Turgutalp Spor ise aynı rakibi gibi galibiyet beraberlik ve mağlubiyet sayısı eşit. Ancak  33 gole karşılık kalesinde gördüğü 13 golle 24 averajla yani Karelmas Spor’dan 8 gol geride bulunuyor.

19 Haziran Pazartesi Saat 17:00 İmbat Madencilik-Ticaret Odası (Fırat Konurce)
Fırat Konurce

Düdük Fırat Konurce’de olacak.

Her iki takım içinde hayati önem taşıyan karşılamada düdük Manisa İlimizin tecrübeli hakemlerinden Fırat Konurce‘de olacak.  Konurce’nin yardımcılıklarını Yarkın Keseciler ve  Yusuf Akkaya üstlenecek. 22 Mart 2022 tarihinde oyanan ve 3-0 Karaelmas Spor’un üstünlüğü ile biten karşılaşmayıda yarın ki maçın hakemi Fırat Konurce yönetmişti.

 İlk maç yarıda kaldı!

İki takım arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmada ilk yarının bitiş düdüğünden sonra ortalık karıştı. Her iki takım oyuncuları arasında yaşanan gerginlikler nedeniyle hakem Yunus Emre Çiftçi 5 Karaelmas Spor’dan, 5’te Turgutalp Spor’dan toplamda on oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Her iki takımdanda beşer oyuncunun kırmızı kart görmesi sonucu sahada 6 kişi kaldılar. Kural gereği sahadaki oyuncu sayısı 7’nin altına düştüğü için maç tatil edildi.

İki takımda hükmen mağlup sayıldı!

Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Disiplin Kurulu, maçla ilgili açıkladığı kararda iki takımada hükmen mağlubiyet cezası verdi.

Geçen sezon iki takım arasında oynanan maçlar ise;

Turgutalp Gençlikspor 0-3 Karaelmasspor

Karaelmas Spor 1-1 Turgutalp Spor şeklindeydi.

Soma Futbolu kazansın!

Özetleyecek olursak; iki guzide kulübümüzün dev karşılaşmasına Atatürk Stadı ev sahipliği yapacak. Umarız dün Kaymakamlık futbol turnuvasında bizlere futbol şöleni sunan ve maç sonu ”ufff bizlere mükemmel maç izlettiler” dedirten bir  maçta sizler seyrettirirsiniz. ”Önce fair-play sonra skor”’un ön planda olacağı ve her şeyden öncesi Soma futbolunun kazanacağı bir maç olsun. Her iki takımada başarılar dileriz.

MANİSA 1 AMATÖR PUAN DURUMU

Kalan Maçlar

15.Hafta 
Hamidiye-Akhisargücü
Medar GB-Selçiklispor
Sazobaspor-Süleymanlı Bld
Turgutalpspor-Karaelmasspor (Çarşamba Atatürk Stadı)
Karabulutspor-Gölmarmaraspor

16.Hafta
Karaelmas Spor-Medar GB
Selçikli Spor-Akhisargücü
Gölmarmara Spor-Turgutalp Spor

17.Hafta
Akhisargücü-Sazoba Spor
Selçikli Spor-Karaelmas Spor
Turgutalp Spor-Süleymanlı Bld

18.Hafta
Hamidiye-Turgutalp Spor
Karaelmas Spor-Akhisargücü

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN