U19 Akademi Ligi: Somaspor 0-2 Karşıyaka

U19 Akademi Ligi: Somaspor 0-2 Karşıyaka

Somaspor U19 Akademi takımımız , U19 Bölgesel Gelişim Ligi’nin 10.haftasında sahasında karşılaştığı Karşıyaka’ya 2-0 mağlup oldu.

Haber:Atlas Elmas

U19 Bölgesel Gelişim Akademi Ligi 3.Grupta ilçemizi temsil eden Somaspor U19 Akademi takımımız, ligin 10. haftasında Karşıyaka U19 takımını kendi sahasında konuk etti. 20 Ocak Cumartesi günün saat 12:00’da Linyit Stadı’nda oynanan mücadeleyi hakem Cenk Güleryüz yönetti. Güleryüz’ün yardımcılıklarını ise Nuray Öztürk-Gökhan Solmaz ve 4.hakem Kadir Genç yaptı.

Sahaya; Ayberk-Eray-Y.Karakaya-İsmail-Hasan-Gökdeniz-Mustafacan-İbrahim-İlhan-İdris ve Ali on biri ile çıkan Somaspor U19 takımımız, her iki yarıda yediği gollerle Karşıyaka U19 takımına 2-0 mağlup oldu.

Siyah-beyazlılar adına Yusuf Karakaya‘nın 87.dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldığı maçta Karşıyaka U19 takımının gollerini 35.dakikada Arda Baran Eren ve 70.dakikada Ahmet Kaan İsbat kaydetti.

Haftayı 2-0’lık Karşıyaka mağlubiyeti ile kapatan Somaspor, 11.hafta Kuşadası ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka 27 Ocak Cumartesi günü saat 12:00’da Kuşadası İlçe Stadı’nda oynanacak. Soma deplasmanından üç puanla ayrılan Karşıyaka ise aynı gün ve saatte sahasında Bornova 1877 Sportif’i konuk edecek.

Somaspor 0-2 Karşıyaka

STAT: Soma / Linyit
HAKEMLER:Cenk Güleryüz-Nuray Öztürk-Gökhan Solmaz (4.hakem Kadir Genç)
SOMASPOR U19:Ayberk-Eray-Y.Karakaya-İsmail-Hasan-Gökdeniz-Mustafacan-İbrahim-İlhan-İdris-Ali
YEDEKLER:A.Aydoğdu, Orhan, Y.Yılmaz, Enes, Efe, A.Sezer, M.Emre, Alparslan, Kerim, Emre
TEKNİK SORUMLU:Bahadır Özgen

KARŞIYAKA U19:Sadri-A.Avcı-Umut-Yiğit-Hasan-Mücahit-A.Baran-Ahmet-Ercan-Baran-Dursun
YEDEKLER:Buğra, Kemal, Niyazi, Hüseyin, Fatih, Mehmethan, Mehmet
TEKNİK SORUMLU:Tolga Yalansız
KIRMIZI KART:dk.87 Yusuf Karakaya (Somaspor)
GOLLER:dk.35 Arda Baran Eren, dk.70 Ahmet Kaan İsbat (Karşıyaka)

Sitede yayımlanan Köşe Yazıları ve Yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir. somadaspor.com yazıların sorumluluğunu almaz.

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN