Karaelmasspor, Akhisar 1922’yi 5-4 Mağlup Etti

Karaelmasspor, Akhisar 1922’yi 5-4 Mağlup Etti

Manisa Yerel U18 Ligi C-grubunda Karaelmasspor, sahasında Akhisar 1922 Spor ile karşı karşıya geldi. Tam 9 golün atıldığı gol düellosu Karaelmasspor’un 5-4 üstünlüğü ile sona erdi.

U18 Lig C-grubu muhteşem bir mücadeleye sahne oldu. 4. hafta karşılaşmasında Soma 301 Karaelmasspor U18 takımı sahasında Akhisar 1922 Spor’u konuk etti. Tam 9 golün atıldığı ve 2 kırmızı kartın gösterildiği mücadele gülen taraf 5-4’lük skorla Levent Analı idaresindeki Karaelmasspor oldu. Alınan bu skorla sarı-siyahlılar 3 puanı hanesine yazdıran taraf olurken, Linyit Stadı’da unutulmaz bir maça tanıklık etti.

Yusuf Varol hat-trick yaptı

Karaelmasspor’da Yusuf Varol 14, 34 ve 75.dakikalarda attığı 3 golle hat-trick yaparak yıldızlaştı. Gol perdesini 8. dakikada açan ve bu sezonun performansıyla göz dolduran ismi Egehan Akpınar 71.dakikada fileleri bir kez daha havalandırırken maçın kazanılmasında büyük rol oynadı.

Talat, Namık, Özay ve İ.Efe’nin çabası yetmedi.

Karaelmasspor karşısında 15 dakikada 2-0 geriye düştükten sonra Talat Erol, Namık Tugay Tan, Özay Yılmaz ve İ.Efe Çalkım’ın golleriyle 4-3 öne geçen Akhisar 1922 Spor’da, atılan bu goller galibiyet için yeterli olmadı.

Soma Karaelmasspor ligin 5. haftasında Akhisar deplasmanında Kuzeygücü’de konuk olacak, Akhisar 1822 Spor ise sahasında Gördes Belediyespor’u ağırlayacak.

Karaelmasspor 5-4 Akhisar 1922 Spor

STAT: Soma / Linyit
HAKEMLER: Kerem Aydın-Oğuz Kılınç-H.Semih Açar
KARAELMASSPOR:Doğaner-Berkay-Ahmet-Hamza-Yiğit-Egehan-Y.Varol-İlyas-M.Özcan-Devran-Yaşar
YEDEKLER:Salih, Y.Necati,Ali, Süleyman, M.Şen, Aydemir, Emre
YÖNETİCİ:Levent Analı

AKHİSAR 1922 SPOR:Akın-Serhat-Yağız-Aras-Rıza-Şefik-İsmet-Talat-İbrahim-Özay-Namık
YEDEKLER:Abdullahbaki, Enver, Baran, Hüseyin, Hikmet, M.Efe, Cihan
TEKNİK SORUMLU:Mehmet Uğurtan Efe
KIRMIZI KART: dk.80 Hamza Yılmaztekin (Karaelmasspor), dk.90 İ.Efe Çalkım (Akhisar 1922 Spor)
GOLLER: dk.14, 34, 75 Yusuf Varol, dk.8, 71 Egehan Akpınar (Karaelmasspor), dk.24 Talat Erol, dk.28 N.Tugay Tan, dk.42 Özay Yılmaz, dk.46.İ.Efe Çalkım (Akhisar 1922 Spor)

Haber:Atlas Elmas

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN