U18 Ligi:Akhisar Kuzeygücü 2-7 Karaelmasspor

U18 Ligi:Akhisar Kuzeygücü 2-7 Karaelmasspor

Manisa Yerel U18 Lig’in 5. haftasında Karaelmasspor, deplasmanda Akhisar Kuzeygücü ile karşı karşıya geldi.

Akhisar Kovalık sahasında oynanan Lig’in 5.hafta maçında Soma 301 Karaelmasspor, deplasmanda Akhisar Kuzeygücü’nü 7-2 mağlup etti. İlyas Atmış ve Mehmet Özcan’ın hatrick yaptığı maçta diğer gol Hüseyin Can Emre‘den geldi.

Maçtan notlar…



Bugün saat 15.30’da Akhisar Kovalık stadında saat 15.30 da karşı karşıya gelen ve hakemliğini Oğuz Kılınç, Halit Ziya Kurehan, ve Tuna Taşyüz’ün yaptığı maçta iki takım karşı karşıya geldi.

Oyunun başlaması ile hızlı ve kontratak bir oyun düzeni sergileyen Soma 301 Karaelmas U 18 takımı adeta sahada şov yapmaya başladı. Hırslı ve istekli bir oyun düzeni benimseyen Soma 301 Karaelmas spor Kulübü U18 takımının oyunu Akhisar Kuzey gücü sporunun bütün düzenini alt üst etti. Hocaların Hocası Levent Analı’nın talebeleri, ilk 15 dakikasında İlyas Atmış’ın attığı golle oynadıkları güzel oyunu golle süslemiş oldular. 0-1

Maçta ev sahibi gibi oynayan ve sahada ayak basmadık yer bırakmayan Soma Karaelmasspor’un gençleri maçından başından sonuna kadar taraf görüntüsünü net bir şekilde izleyenlere hissettirdiler. Kanatlardan ve orta sahadan ileri uçtaki forvetlere aktarmakta zorlanmayan Karaelmas maçın 34. dakikasında yine İlyas Atmış’ın attığı 2.nci golle durumu 0-2 yapmış oldu. Maç devam ederken Karaelmasın karambolden yediği gol sonrası ilk yarı 1-2 kapanmış oldu.

2 yarıda gol şov başladı.

İkinci yarıya 2 oyuncu değişikliği ile başlayan Levent hoca beş oyuncu değişiklik hakkını kullanarak diğer oyunculara da şans verdi. Takıma giren oyuncularda çıkan arkadaşlarını aratmadılar ve gol olup Kuzeygücüne yağdılar.

Yine orta sahadan aldığı topu tek başına ileri sürerek kaleciyi iyi avlayan Mehmet Özcan durumu 1-3 yaptı. Oyunda istedikleri planı iyi uygulayan U 18 ekibi yine Mehmet Özcan ile durumu 1-4 yaptı.

Kuzey gücünün çok yapacağı bir şeyde kalmamış oldu, 65 dakikada ortaya çıkan günün başarılı isimlerinden İlyas Atmış plase bir vuruşla 301 Karaelmasspor U18 takımını 1-5 öne geçirmiş oldu. Bu golden sonra Soma ceza sahası içerisinde meydana gelen savunmada, ev sahibi takım penaltı kazandı ve bu penaltıyı gole çevirerek durumu 2-5 yaptılar.

Yemiş olduğu golün aksine güzel oyununa devam eden 301 Karaelmas spor Mehmet Özcan ve Hüseyin Can Emre’nin atmış olduğu gol sonrası takımını 2-7 öne geçirerek maç sona ermiş oldu.

Maç sonrası konuştuğumuz usta hoca Levent Analı, ‘’Türkiye U18 Şampiyonası elemelerine gitmek için Somadan bu takımımızı beraberce inşallah çıkaracağız. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Yılmaz Analı ve yönetim kurulu üyeleri sağ olsunlar her yönü ile bize destek veriyorlar. Bizler Fair play ruhu ile iyi karakter iyi insan ve iyi birey olmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bugüne kadar oynadığımız maçlardan 4 galibiyet bir mağlubiyet aldık. Takımımıza güveniyoruz” dedi.

KARAELMASSPOR U18

Maçı Başkan Yılmaz Analı 2. Başkan Erol Zorlu, A Takımı hocası Metin Şengül, Duayen hoca Levent Analı ile beraberce izleyip, seneye A takımında yer verebilecekleri yetenekli oyuncular hakkında not aldılar. Başkan Analı galibiyet şerefine takıma güzel bir ziyafet vererek galibiyette emeği geçen tüm futbolcularına teşekkür ettiler.

Grupta oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar

Akhisar1922 Spor 4-1 Gördes Bld.Spor
Medar GB-Akhisargücü maçı emniyet’in zamanında sahaya gelmemesi sonucu maç oynanamamıştır.

Sitede yayımlanan Köşe Yazıları ve Yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir. somadaspor.com yazıların sorumluluğunu almaz.

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN