U18 Ligi: Saruhanlı Soma’da Elmas Buldu

U18 Ligi: Saruhanlı Soma’da Elmas Buldu

Manisa Amatör Küme Yerel U18 Ligi ikinci hafta E-Grubunda iki karşılaşma oynandı.

İlk hafta maçında deplasmanda Medar Gençlerbirliğine 2-1 mağlup olan 301 Karaelmas Spor ikinci hafta sahasında Saruhanlı 7 Eylül Spor‘u konuk etti..

Linyit Stadında saat 14:00’da başlayan karşılaşmada gülen taraf 3-1’lik skorla konuk ekip Saruhanlı 7 Eylülspor oldu.

Ramazan Güçlü, M.Doğukan Nasırlı ve Kerem Tovka hakem üçlüsünün yönettiği maçta Mutlu Çamlıyer idaresindeki Saruhanlı 7 Eylülspor’a üç puan getiren golleri Yusuf Bilmez (2) ve Rojhat Çetin attı. Karaelmasspor’un tek golünü ise Mustafa Mert Kolukısaoğlu kaydetti..

Kaptan, Yusuf Bilmez maçın adamı oldu.

Kaptan, Yusuf Bilmez maçın adamı oldu.

Saruhanlı 7 Eylül Spor takım kaptanı Yusuf Bilmez, bugünkü maçın özelinde sihirli sol ayağıyla takımına ayrı bir hava katmış. Başarılı oyuncunun bir topu direkten dönerken ikide güzel gole imza attı. Attığı, attırdığı gollerin yanı sıra oynadığı başarılı futbolla önce tebriği antrenörü Mutlu hocadan sonrada bizden alarak maçın adamı oldu. Kutluyoruz..

Gülşen, Güçlü bir rakibe karşı mağlup olduk

Gülşen, ”Güçlü bir rakibe karşı mağlup olduk”

Saruhanlı 7 Eylül Spor’a 3-1 mağlup olan Karaelmasspor’un teknik sorumlusu Doğan Gülşen, İnanılmaz goller kaçırdıkları ve güçlü bir rakibe karşı mağlup olduklarını söyledi.

örnek oldu

Maç sonu yedek kulübesinde ve soyunma odasında temizlik konusunda duyarlı davranarak öğrencilerine örnek olan Doğan Gülşen, maçla ilgili şunları söyledi:

‘’U 18 maçlarının ikinci haftası Saruhanlı 7 Eylül Spor’la sahamızda karşılaştık. Rakibimizin bize göre üst liglerde oynayan oyuncularının olması mağlubiyet bizim için kaçınılmaz oldu. Bizde bu sezon ilk defa oynayan oyuncularımızın oluşu, sahada pozisyon alış olsun tecrübe olsun oyun bakımından olsun daha çok yol kat edecek durumumuz vardı.

KARAELMASSPOR

Her şeyden önce oyun disiplinin topsuz oyun anlamında gelişmemiş sürüyor. Defans anlamında bireysel hatalarımız maksimuma düşürüp maç yoğunluğu ile birlikte daha iyi oynayacağımız maçlara doğru gidiyoruz. .
İnanılmaz goller kaçırdığımız maç oldu ama pozisyona girmemiz daha önemliydi. Rakip pozisyon bulmadan bizim defans olarak topları sektirip yaptığımız hatalar sonucunda yediğimiz goller oldu. Oyun içinde çok iyi mücadele örneği gösterip çok pozisyon kaçırdığımız bir maç oldu. Önümüzdeki maçlarda hatalarımızı düzeltip galibiyet almak istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimizin ettikleri mücadele için tebrik ediyoruz.’’diye konuştu.



Karaelmas Spor 1-3 Saruhanlı 7 Eylül Spor

Karaelmas Spor 1-3 Saruhanlı 7 Eylül Spor

STAT:Soma / Linyit
HAKEMLER:Ramazan Güçlü-M.Doğukan Nasırlı-Kerem Tovka
KARAELMASSPOR:Salih-Musa-Emre-Burak-Ardacan-Efe-İsmail-Okay-Mehmet-Aydemir-Mustafa
YEDEKLER:Bilal, Taha, Kenan, Emre, Doğan, M.Özcan, Furkan
TEKNİK SORUMLU:Doğan Gülşen

SARUHANLI 7 EYLÜL:Serbülent-Baran-Mete-Emirhan-Ferhat-Evren-Veysel-Rojhat-Oğuzhan-Yusuf-Emre
YEDEKLER:Kaşif, Volkan, F.Yılmaz, M.Kadir, Ömer, Arda
TEKNİK SORUMLU:Mutlu Çamlıyer
KIRMIZI KART:dk.70 Arda Yılmaz (Saruhanlı 7 Eylül)
GOLLER: dk.16 ve 60 Yusuf Bilmez, dk.32 Rojhat Çetin (Saruhanlı 7 Eylül), dk.45+2 Mustafa Mert Kolukısaoğlu (Karaelmas)

1. Hafta Maç Sonuçları

S.Yedi Eylül Gölmarmara (Ert)
Akhisargücü 9-2 Acar İdman Yurdu
Medar Gb 2-1 Karaelmas

2. Hafta Toplu Sonuçlar

Gölmarmara 1-6 Akhisargücü
S.301 Karaelmas 1-3 S.Yedi Eylül
Acar İdman Yurdu 1-6 Medar Gb

2.Hafta Puan DurumuU18 PUAN DURUMU

3. Hafta Maçları

Gölmarmara S.301 Karaelmas 3.01.2023 14:00
Akhisargücü Medar Gb 3.01.2023 12:00
S.Yedi Eylül Acar İdman Yurdu 3.01.2023 14:00

NOT: Karşılaşmaya ait fotolara haberin en alt kısmından, tüm alt yapı maçlarına ise şuradan bakabilirsiniz. Ayrıca bizi somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz







Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN