U17 Play Off:Elmas Mağlup, Somaspor Galip

U17 Play Off:Elmas Mağlup, Somaspor Galip

Manisa U17 Yerel Lig Play-Off ilk hafta maçında temsilcilerimizden Karaelmasspor sahasında mağlup olurken, Somaspor deplasmandan farklı galibiyetle ayrıldı.

Manisa’yı U17 Türkiye şampiyonasında temsil edecek takımların belirleneceği play-off müsabakaları başladı. Sahasında Akhisar Yıldırımspor’u konuk eden Soma Karaelmasspor U17 takımımız rakibine 2-0 mağlup oldu. Alt yapının bir çok kategorisinde başarılı maçlar çıkaran Bülent Açıkgöz idaresindeki Akhisar Yıldırımspor’u galibiyete taşıyan golleri; Arda Gazi ve Burak Verili kaydetti.

Karaelmasspor 0-2 Akhisar Yıldırımspor

STAT: Soma / Linyit
HAKEMLER: H.Furkan Acar-K.Efe Keleş-C.Barış Gürel
KARAELMAS SPOR U17:Ali-Berkay-A.Asaf-Yiğit-A.Taha-Ali Osman-Emre-Yaşar-M.Umut-A.Mert-İdris
YEDEKLER:Gökdeniz, Kayra, Süleyman, Bora, berat, M.Şen, M.Varol
YÖNETİCİ:Levent Analı

AKHİSAR YILDIRIM U17:Levent-E.Eriş-Necati-Enes-Hüseyin-Şahin-Emirhan-Umut-Arda-Ege- Burak
YEDEKLER:E.Erzaim, Oğulcan, Mert, Enes, Abdullah, Hulisi
TEKNİK SORUMLU:Bülent Açıkgöz
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.39 Arda Gazi, dk.40+2 Burak Verili  (Akhisar Yıldırımspor)

Gördes Bld.Spor 1-5 Somaspor

Bahadır Özgen’in antrenere ettiği Somaspor U17 takımımız ise deplasmanda karşılaştığı Gördes Belediyespor U17 takımını 5-1 mağlup ederek play-off’a süper başlangıç yaptı. Takımımız, Gördes Belediyespor U17 takımı karşısında sahaya Yusuf-Ömer-Efe-Hayati-Tahir-Mehmet-Ramazan-Yiğit-Abdükadir-Emre ve Umut on biri ile çıktı. Sabri, Çağan, Emir, Burhan, Tuğra, Ö.Salih ise yedek kulübesinde forma bekleyen oyuncular oldu.

90 dakika rakibi karşısında etkili bir futbol sergileyen siyah-beyazlı ekibimizi farklı galibiyete taşıyan golleri; Ramazan Kaan, Salih Arık kk, Hayati Gülören, Çağan Çeliker ve Abdülkadir Kara attı.

Bahadır Özgen: ”Amacımız Somaspor’u Türkiye Finallerinde Temsil Etmek”

Somaspor U17 olarak hedeflerini Manisa’yı Türkiye finallerinde temsil etmek olduğunu söyleyen Bahadır Özgen, ”Genç ve dinamik kadromuz var. Grup maçlarına iyi futbol ile iyi başlamak istiyorduk, baştan sona kadar takımımız çok iyi mücadele etti ve disiplinden kopmadılar. Rakip Gördes Belediyespor takımına da teşekkür ederiz sahada ve saha dışında bizi çok iyi karşıladılar, mücadeleri için teşekkür ederiz. Bu seviye ye gelmiş tüm takımlarımız bence başarılıdır. İki devreli 6 maç oynanacak olan play-off grubundaki tüm rakiplerimize başarılar diliyorum.”dedi.

Yerel Derbi 13 Nisan’da

U17 Play Off‘ta aynı grupta yer alan Somaspor ve Karaelmasspor 13 Nisan Cumartesi günü Linyit Stadı’nda yerel derbide karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelenin başlama saati 13.00

HABER:Atlas Elmas

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN