U17 Gelişim Ligi Somaspor 1-3 Kocaelispor

U17 Gelişim Ligi Somaspor 1-3 Kocaelispor

U17 Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grupta Somaspor, sahasında Kocaelispor U17 takımına 3-1 mağlup oldu.

Somaspor U 17 takımımız, ligin 10.haftasında lider Kocaelispor U17 takımını Linyit stadında misafir etti.
24 Aralık Cumartesi günü saat 12:00’da başlayan Tahir Saraç, H.Ziya Kürehan, U.Can Kürehan ve Uğur Onur Boy hakem triosunun görev yaptığı maçta Soma Spor U17 takımı ilk yarı tutuk başladığı maçta ikinci yarı ortaya koymuş olduğu güzel oyun puan almaya yetmedi.

Lider Kocaelispor, ikinci yarıda zorlanmasına rağmen 3 puanı Bünyamin Dalkılıç (2) ve Yağız Akkuş’un attığı gollerle alarak liderliğini devam ettirdi. Somaspor U17 takımımızın tek golünü ise M.Can Sarcan kaydetti. 90 dakikanın özelinde Kadir Bilir idaresindeki Soma Spor U17 takımının skora bağlı kalmadan oynadığı pozitif futbol ve oynanan oyunu gelişiminin göstergesi oldu.

KADİR BİLİR

Bilir, ”Soma Spor Altyapısı üretken duruma gelecektir.”

Soma Spor U17 Teknik sorumlusu Kadir Bilir maç sonu yapmış olduğu açıklamada; ‘’Liglerin başlamasına 5 gün kala göreve başladım. Yeni oluşan bir takımız. İlk oynadığımız maç ile bu gün oynadığımız maç arasında gözle görülür bir gelişim var. Yolun başındayız. Üstüne koyan, gelişen bir takımız. Altyapı da bu sezon büyük bir hamle yaparak Bahadır hocanın önderliğinde tüm gruplarda lige katılıyoruz. Eksiklerimiz var ama tüm Altyapı hocalarımız yakınmadan özverili bir şekilde çalışıyor. Sabredip bu yapı korunur ,eksilerde giderilir ise Soma Spor Altyapısı üretken duruma gelecektir.’’diye konuştu.

NOT: Maç resimlerine  ”FOTO GALERİ” bölümünden bakabilirsiniz!

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN