U16 Play Off:Selvilitepe 1-3 Karaelmasspor

U16 Play Off:Selvilitepe 1-3 Karaelmasspor

Manisa Yerel Amatör U16 Ligi play-off ilk maçında Soma 301 Karaelmasspor, Turgutlu Atatepe sahasında Selvilitepe ile karşılaştı. Sarı-siyahlılar müsabakayı 3-1’lik skorla kazandı

Akhisar grubundan geldi

Manisa Yerel Amatör U16 Ligi’ Akhisar Gurubunda Gördes Belediyespor, Karabulutspor, Akhisar Kuzeygücü, Gölmarmaraspor, Kayalıoğluspor ve Kırkağaç Acar İdman Yurdu’na üstünlük sağlayarak play-off’lara kalan Karaelmasspor U16 takımımız, ilk maçını farklı kazandı.

Play-off grubunda Manisa Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Poyrazdamları, Yunusemre Belediyespor, Kulagücü ve Selvilitepe ile, mücadele edecek olan Karaelmasspor ilk maçını Selvilitepe U16 takımı ile oynadı.

16 Ocak Salı günü saat 15:00’da Turgutlu Atatepe Spor Tesislerinde oynanan maçı hakem Serdal Kaya yönetti.

Manisa U16 Play Off Selvilitepe 1-3 Karaelmasspor

Ali Berka-Samet Alper-Ahmet Cengiz- Ata Cengiz -Alperen Parça-Umut Celal- Kaan Sözener-Ahmet Mert Kaya- Mehmet Varol-Umut Çakır ve İdris Başkaya on biri ile sahaya çıkan Soma 301 Karaelmasspor U16 Takımımız, maçın ilk yarısını 9.dakikada Mehmet Varol ve 17.dakikada Umut Çakır ‘ın golleriyle 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarının 60.dakikasında Umut Çakır ile bir gol daha bulan sarı-siyahlılar karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı

Play-Off Grubunda oynanan maçlarda alınan toplu sonuçlar

Selvilitepe 1-3 Karaelmasspor
Yunusemre Belediyespor 9-2 Kulagücü
Manisa Yıldız 45 Spor 5-0 Poyrazdamları

Kazanma alışkanlıklarını Play-off’ta 3-1’lik Selvilitepe galibiyeti ile sürdüren sarı-siyahlı temsilcimiz ikinci maçını Manisa Yıldız 45 Futbol Kulübü ile oynayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN