U16 Ligi:Karaelmasspor 3-0 Kayalıoğluspor

U16 Ligi:Karaelmasspor 3-0 Kayalıoğluspor

Manisa Yerel U16 Ligi Akhisar Grubunda mücadele eden Karaelmasspor U16 takımımız, Linyit Stadı’nda Kayalıoğluspor ile karşılaşacaktı.

Ligde oynadığı son iki karşılaşmada rakiplerini devirmeyi başaran sarı-siyahlılar, mutlak galibiyet için çıktığı maç öncesi tam bir şok yaşadı.

Maç saatinde sahada olup tüm hazırlıklarını yapan sarı-siyahlıların rakibi Kayalıoğluspor maça çıkmadı. Maç kadrosuyla sahada hazır bulunan Karaelmasspor ve hakemler Safa Sabancı, Kübranur Akarsu ve Elver Aslan maçın başlama saatine kadar bekledi. Bekleme süresinin de tamamlanmasının ardından maçın hakemi Sefa Sabancı müsabakayı sonlandırdı. Karaelmasspor U16 ligin 3. karşılaşmasını oynamadan 3-0 hükmen kazandı.

3-0 hükmen Kayalıoğluspor galibiyeti ile puanını 9’a çıkaran gençlerimiz, 5.hafta maçını 17 Kasım Cuma günü Gördesspor ile deplasmanda oynayacak.

Haber Verin Bari!

Manisadan maça gelen hakemler, sahaya gelen görevliler, futbolcular ve maç izlemek için derslerinden olup arkadaşlarını desteklemeye gelenler, “Madem maça gelmeyeceksiniz haber verin bari de, biz de ona göre hareket edelim” diyerek haklı bir serzenişte bulundular.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN