U16 Ligi:Karabulutspor 0-5 Karaelmasspor

U16 Ligi:Karabulutspor 0-5 Karaelmasspor

Soma 301 Karaelmasspor U16 Takımı, deplasmanda karşılaştığı Akhisar Karabulutspor’u 5-0 mağlup etti.

Manisa Yerel U16 Ligi Akhisar grubu 9. hafta grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Karaelmasspor U16, Akhisar deplasmanında Karabulutspor‘un konuğu oldu. Kovalık Stadı’nda oynanan müsabakada maçın başından sonuna üstün bir performans sergileyen sarı-siyahlıgençlerimiz rakibini 5-0 mağlup ederek, zirve yarışında kritik bir galibiyete daha imza attı.

Karaelmasspor’u üç puana taşıyan golleri Umut Çakır (3), Ahmet Talha ve Mehmet Varol kaydetti. Soma 301 Karaelmasspor 10. hafta sahasında Gölmarmaraspor’u konuk edecek.

Ceyhun Endes: ”Bu takım play-off’lara kalacaktır”

Sarı-siyahlı gençlerin maçlarını çok yakından takip eden Ceyhun Endes, takımın yetenekli oyunculardan kurulu olduğunu ve kalan maçlarının tamamını kazanıp play-off’lara kalacağını söyledi.

⚽ Tüm Alt Yapı haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN