U16 Ligi Somaspor-Karacabey Maç Resimleri

U16 Ligi Somaspor-Karacabey Maç Resimleri

Somaspor U16-Karacabey Bld U16 maç fotoları. Somaspor U16-Karacabey Bld U16 maç resimleri. Somaspor U16-Karacabey Bld U16 maçının geniş özeti.

Bölgesel Gelişim U16 Ligi’nde Somaspor U16 takımı evinde ağırladığı Bursa temsilcisi  Teco Karacabey Belediyespor U16 takımını ikinci yarıda bulduğu golle 1-0 mağlup etti..

18 Aralık Pazar günü Soma Linyit Stadı’nda oynanan ve Enes Gürdağlı, Cenk Vardar, Yarkın Keseciler hakem triosunun görev yaptığı  karşılaşmada Somaspor U16 takımını üç puana taşıyan gol 65.dakikada Mehmet Efe Ayvaz‘ın nefis frikik golünden geldi..

Kavruk, ”Ligin ikinci yarısına kendi evimizde galibiyetle başlamak çok önemliydi”

Somaspor U16 Teknik Sorumlusu İsmail Kavruk, Karacabey Belediyespor U16 takımına karşı aldıkları 1-0’lık galibiyetle hedeflerine doğru ve iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Zorlu bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Kavruk, ” Öncelikle bu tatil gününde ve güzel havada bizi yalnız bırakmayan ailelerimize ve çocuklarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz. Ligin ikinci yarısına kendi evimizde galibiyetle başlamak çok önemli. Devre arasında yaptığımız çalışmaları bugün saha da görmek çocukların gelişimi için mutluluk vericiydi. Kalan maçların her birinde öncelikle oyun anlamında daha iyi oynayarak Soma Spor alt yapısının hedefi olan bir kişiyi daha A takıma nasıl çıkartabiliriz düşüncesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

NOT: Tüm Alt Yapı karşılaşmalarına şuradan, Somaspor U16-Karacabey Belediyespor U16 karşılaşmasının fotolarına ise haberin en alt kısmından bakabilirsiniz.

 

 











Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN