U16 Ligi: Gördes Bld.Spor 2-4 Karaelmasspor

U16 Ligi: Gördes Bld.Spor 2-4 Karaelmasspor

Manisa Yerel U16 Ligi Akhisar Grubunda mücadele eden Soma 301 Karaelmasspor U16 takımımız, ligde oynadığı son dört karşılaşmada rakiplerini devirmeye başardı.

Sezonun ilk haftasını bay geçen sarı-siyahlılar ilk olarak 2.hafta evinde Karabulutspor‘u Umut (2), İdris ve Emir’in golleriyle 4-1 mağlup etti.

3.Hafta ise deplasmanda Gölmarmaraspor‘u Umut Celal Endes (2), Umut Çakır (2), ve Mehmet Varol (2) golleriyle 6-4 mağlup eden Karaelmasspor U16 takımı, dördüncü hafta ise Kayalıoğluspor maça çıkmadı ve 3-0 hükmen galip ayrıldı.

Levent Analı’nın talebeleri bugünde deplasmanda karşılaştığı Gördes Belediyespor’u Umut Çakır‘ın yıldızlaşıp dört gol attığı maçta 4-2 mağlup ederek, galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Şu ana kadar 17 gol atıp 7 gol yiyen Levent Analı idaresindeki sarı-siyahlılar, 21 Kasım Salı günü Saat 14:00’da 6.hafta sahasında karşılaşacağı Akhisargücü takımını mağlup edip galibiyet serisini 5 maça çıkarmak..

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Karaelmasspor 3-0 Kayalıoğluspor

Gölmarmaraspor 4-6 Karaelmasspor
Karaelmasspor 4-1 Karabulutspor

⚽ Tüm Alt Yapı haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN