U15 Ligi: Sotes Spor 2-0 Gölmarmara Spor (FOTO)

U15 Ligi: Sotes Spor 2-0 Gölmarmara Spor (FOTO)

Manisa U15 Yerel Lig 2. haftasında sahasında Gölmarmaraspor’u konuk eden Soma Sotes Spor, ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

22 Mart Çarşamba günü Linyit Stadında saat 15:00’da başlayan karşılaşmayı Yarkın Keseciler, Yunus Emre Akkaya ve Arda Yazgan hakem triosu yönetti.

İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada Sotes Spor, 45 ve 55.dakikalarda Efe Emre Öztürk‘ün attığı gollerle Gölmarmaraspor‘u 2-0 mağlup etti.

NOT: Karşılaşmaya ait fotolara haberin en alt kısmından, tüm alt yapı maçlarına ise şuradan bakabilirsiniz. Ayrıca bizi Cekobax Youtube ve  Somadaspor  Facebook adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN