U14’lerde 1 Beraberlik 1 Mağlubiyet Aldık

U14’lerde 1 Beraberlik 1 Mağlubiyet Aldık

Manisa U-14 Liginde mücadele eden temsilcilerimiz Somaspor ve 301 Soma Karaelmasspor, maçlarını deplasmanda oynadı.

U14’lerde bir beraberlik birde mağlubiyet aldık.

B-Grubunda yer alan ve ilk maçlarından galibiyetle ayrılan Gölmarmaraspor ve 301 Soma Karaelmasspor, Gölmarmara Stadı’nda karşı karşıya geldi. Hakem Altay Akkaynak’ın yönettiği maçı ev sahibi ekip Gölmarmaraspor karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Bu grupta oynanan diğer maçta Acaridmanyurdu,  Hamidiye 6 Eylül’ü 6-3 mağlup etti.

Sotesspor’un bay olduğu C-Grubunda haftanın en maçı Akhisar Kovalık sahasında 6 puana sahip iki ekip Akhisar Yıldırımspor ile Somaspor arasında oynandı. Baykal Yavuz’un yönetim gösterdiği maç başladığı gibi golsüz bitti.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN