U14 Ligi Sotesspor 4-1 Karabulutspor

U14 Ligi Sotesspor 4-1 Karabulutspor

Manisa U14 Yerel Ligi Soma Sotesspor 4-1 Akhisar Karabulutspor maç sonucu

Manisa U14 Ligi C-Grubu son hafta maçında Soma Sotesspor evinde konuk ettiği Akhisar Karabulutspor’u 4-1 mağlup etti.

Hakem Ramazan Güçlü’nün yönetim gösterdiği maçta ev sahibi Sotesspor’a Karabulutspor önünde galibiyet getiren golleri: Gökhan Görmüş (2), Alperen Arslan ve  Efe Emre Öztürk attı. Karabulutspor’un tek golünü ise Kaan Avcı kaydetti.

 

Grup lideri Cuma belli olacak.

Haftayı bay geçen ve grupta ilk iki sırayı paylaşan Akhisar Yıldırımspor ve Somaspor play-off maçları oynamaya hak kazanmıştı. Aynı puana sahip iki takımın grup birincisini belirleyeceği karşılaşma ise 28 Nisan Cuma günü Linyit Stadı’nda saat 17:00’de oynanacak.

Elmas berabere!

B-Grubunda yer alan temsilcimiz Karaelmasspor ise, deplasmanda karşılaştığı Acar İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı. Karaelmasspor, bir sonraki maçını 29 Nisan Cuma günü Gölmarmarspor ile saat 15:30’da Linyit Stadı’nda oynayacak. Grupta alınan bir diğer sonuçta ise Gölmarmaraspor Hamidiye Altı Eylül’ü 3-1 mağlup etti.

Sotesspor 4-1 Karabulutspor

STAD:Soma / Linyit
HAKEM:Ramazan Güçlü
SOTESSPOR:Emre-Yiğit-Sami-Alperen-Ertuğrul-Ali-Aziz-Emirhan-Efe-Gökhan-Şerif
YEDEKLER:Doğukan, E.Açıkgöz, Taha, Enes
TEKNİK SORUMLU:Recep Duran

KARABULUTSPOR:Umut-Ömer-Deniz-Ufuk-Berkay-Harun-Arda-Egemen-Muzaffer-Enes-Kaan
YEDEKLER:Miraç, Doruk, Yakup, Ahmet, Efe
YÖNETİCİ:Önder Köfteci
GOLLER: dk.18 ve 65  Gökhan Görmüş, dk.9 Alperen Arslan,  dk.55 Efe Emre Öztürk (Sotesspor), dk. 15 Kaan Avcı (Karabulutspor)

Tüm altyapı maçları için buraya tıklayınız

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN