U14 Ligi: Soma Sotesspor 0-2 Somaspor

U14 Ligi: Soma Sotesspor 0-2 Somaspor

Manisa U-14 Yerel Lig C-grubunda Soma Linyit Stadı, Soma Sotesspor ile Somaspor arasında oynanan 2.hafta karşılaşmasına ev sahipliği yaptı.

Sezona 4-0’lık Karabulutspor galibiyeti ile moralli başlayan Somaspor ile deplasmanda gol düellosu şeklinde geçen maçta Akhisar Yıldırımspor‘a 4-3 mağlup olan Soma Sotesspor arasında oynanan maçı Klasman hakemlerimizden Oğuz Akyüz yönetti.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf Somaspor oldu. Siyah-beyazlılar 10.dakikada Yusuf Doğan‘ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

İkinci yarının 39.dakikasında Cemil Efe ile bir gol daha bulan Somaspor U14 takımı karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Maç fotolarına haberin en alt kısmından bakabilirsiniz

Soma Sotesspor Somaspor u14 maç sonucu

Sotesspor 0-2 Somaspor

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Oğuz Akyüz
SOTESSPOR:Yiğit-Sami-Alperen-Emre-Ali-Muammer-Aziz-Emirhan-Efe-Eyüphan-Gökhan
YEDEKLER:Ertuğrul, Şerif, Taha, Efe, Enes, Doğukan, Yusuf
TEKNİK SORUMLU:Recep Duran

SOMASPOR:Beyazıt-Burak-Ahmetcan-Hayati-H.İbrahim-Muratcan-Halil-Burak-Cemil-Arda-Yusuf
YEDEKLER: Osman, Ege, Mert, Barış, M.Furkan, Ali, M. Enver
YÖNETİCİ:İsmail Kavruk
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.10 Yusuf Doğan, dk.39 Cemil Efe (Somaspor)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN