U14 Ligi: Karaelmasspor 1-0 Acar İdmanyurdu

U14 Ligi: Karaelmasspor 1-0 Acar İdmanyurdu

Manisa U-14 B-Grubunda karşılaşmalar başladı. Hamidiye D.6 Eylül, Acar İdman Yurdu ve Gölmarmaraspor ile B-Grubunda yer alan Soma 301 Karaelmas, ilk maçını Kırkağaç Acar İdmanyurdu ile evinde oynadı.

8 Nisan Cuma günü saat 17:00’de Linyit Stadı’nda oynanan maçta Karaelmasspor Kırkağaç Acar İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup etti. Karaelmasspor’a galibiyet getiren golü 53.dakikada Mehmet Umut Çakır attı.

Sezona Kırkağaç Acar İdmanyurdu galibiyeti ile başlangıç yapan Karaelmasspor, ikinci hafta Gölmarmaraspor deplasmanına gidecek. Karşılaşma 11 Nisan Pazartesi günü saat 16:00’da Gölmarmara Stadı’nda oynanacak.

Karaelmasspor mağlubiyeti ile lige iyi başlangıç yapamayan Kırkağaç Acar İdmanyurdu ise aynı gün ve saatte Hamidiye D.6 Eylülspor’u evinde konuk edecek.

Grupta oynanan diğer maçta Hamidiye D.6 Eylül 0-3 Gölmarmara

NOT: Maç resimlerine haberin en alt kısmından bakabilirsiniz!

Karaelmasspor 1-0 Acar İdmanyurdu

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Ramazan Güçlü
KARAELMASSPOR:Ali-Ali İhsan-Yiğitcan-Mustafa-Tahir-Ataberk-Bilal-Ahmet-Mehmet-Soner-Yakup
YEDEKLER:Gökdeniz, Bünyamin, Kaan, Umutcan, Mert, Emir, Berat
YÖNETİCİ:Levent Analı

ACAR İDMANYURDU:Y.Taha-Kadir-Y.Balcı-Umut-Yiğit-Gökay-Çınar-Gökseven-Enes-Mehmet-İbrahim
YEDEKLER:Niyazi, Ahmet, Çağan, Mustafa
TEKNİK SORUMLU: Erol Tör
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.53 Mehmet Umut Çakır (Karaelmasspor)



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN