U-19 Milli Futbol Takımımız Sınıfta Kaldı:0-5

U-19 Milli Futbol Takımımız Sınıfta Kaldı:0-5

Türkiye U-19 Milli Takımımız, UEFA Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde ikinci maçında Fransa’ya 5-0 mağlup oldu.

Finlandiya’nın Vaasa Kentindeki Hietalahti Stadı’nda oynanan karşılaşmada milli takımımız, ilk yarıyı 3-0 geride kapadı. Silik futbolunu ikinci yarıda da sürdüren milli takımımız, kalesinde 2 gol daha gördü ve karşılaşmadan 5-0 mağlup ayrıldı.

Vedat İnceefe’nin teknik direktörlüğünü üstlendiği U-19 Milli Takımımız gruptaki ilk maçında İngiltere’ye 3-2 mağlup olurken; Fransa’da, Ukrayna’ya 2-1 mağlup olmuştu. İngiltere maçında Milli Takımımızın gollerini 2. dakikada Güven Yalçın ve 57. dakikada Metehan Güçlü atarken, maçın 90+3. dakikasında Metehan Güçlü kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı. Milli takımımızın oynanan oyunu ve futbolcu kalitesi şampiyona da sınıfta kaldı.

Gruptaki bir diğer maçta Ukrayna ve İngiltere karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı.

Bu sonuçlardan sonra; İngiltere ve Ukrayna’nın 4’er puan, Fransa’nın 3, Türkiye’nin ise puanı yok.

Şampiyonada iddası kalmayan milli takımımız, gruptaki son maçını 23 Temmuz Pazartesi Ukrayna ile oynayacak.
somadaspor.com

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN