U-18’de Akhisar Yıldırımspor İpi Göğüsledi

U-18’de Akhisar Yıldırımspor İpi Göğüsledi

Kırkağaç Acar İdmanyurdu ile girilen nefes kesen yarışta Akhisar Yıldırımspor ipi göğüsledi

Manisa U-18 Ligi‘nin en çekişmeli gruplarından biri olan A-Grubunda erteleme maçında Kırkağaç Acar İdman’ın Gölmarmaraspor deplasmanında 1-1 berabere kalmasının ardından Akhisar Yıldırımspor iki puan farkla grup şampiyonu oldu..

Manisa U-18 Ligi A-grubunda Karaelmasspor, Akhisargücü, Gölmarmaraspor, Acar İdmanyurdu ve Karakurt Gençlikspor ile birlikte yer alan Akhisar Yıldırımspor kıyasıya geçen şampiyonluk yarışı sonunda ipi göğüsleyen taraf oldu. Bülent Açıkgöz’ün talebeleri şampiyonluk sonrasında Manisa Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazandı.

BÜLENT AÇIKGÖZ AKHİSAR YILDIRIMSPOR

Takımın teknik patronu Bülent Açıkgöz ” Akhisar Yıldırımspor olarak gerek Akhisar’da gerekse de Manisa’da alt yapılarda önemli bir başarıyı yakaladık. U18 takımımız grubu şampiyon tamamladı. Hedefimiz ilk önce Manisa, daha sonra Türkiye şampiyonasında başarılı olmak. Futbolcularımı kutluyorum” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN