U-18 Ligi: Karaelmasspor 4-5 Akhisargücü

U-18 Ligi: Karaelmasspor 4-5 Akhisargücü

10 Maç sonunda gruplarında ilk sırayı alan 6 takımın tek devreli play-off maçları oynamaya hak kazanacağı Manisa U-18 Yerel Ligi ilk hafta maçları, merkez ve ilçelerde oynanan 10 karşılaşma ile başladı.

Akhisargücü, A.Yıldırım, Gölmarmara, Acar İdman ve Karakurt Gençlik ile birlikte B-grubunda yer alan alan Soma 301 Karaelmasspor, ilk hafta maçında Akhisargücü‘nü konuk etti.



Linyit Stadı’nda saat 13:00’de başlaması gereken karşılaşma emniyet ve sağlıkçıların geç gelmesi nedeniyle 13:25’de başladı. Mertcan Erol-M.Cihan Bakkal-Emir Demiral hakem üçlüsü yönettiği, dokuz gol ve bir kırmızı kartın çıktığı maçta misafir ekip Akhisargücü, ev sahibi ekip Karaelmasspor‘u 5-4 mağlup etti.



Akhisargücü’ne Karaelmasspor karşısında üç puan getiren golleri Batuhan Çivi k.k,  Ekrem Talay, Veysel Dilek (2) ve Taha Dere kaydetti. Karaelmasspor’un sayılarını ise M.Efe Demir (2), Alperen Tuna ve M.Can Kizik kaydetti.

İlk haftayı 5-4’lük Akhisargücü mağlubiyeti ile kapatan Karaelmasspor, ikinci hafta deplasmanda Kırkağaç Acaridman ile karşılaşacak.

NOT: Karşılaşmaya ait 66 fotoya haberin en altından bakabilirsiniz

301 Karaelmasspor 4-5 Akhisargücü

STAD: Soma / Linyit
KAKEMLER:Mertcan Erol-M.Cihan Bakkal-Emir Demiral
KARAELMASSPOR:Salih-Emrah-Batuhan-Alperen-Hamza-Emre-Taha-Efe-Mehmetcan-Emre Obi-M.Efe
YEDEKLER:Kadircan, Arda, Burak, Mesut, İsmail, E.Ilıca
TEKNİK SORUMLU:Doğan Gülşen

AKHİSARGÜCÜ:İskender-Emrecan-Ahmet-Yunus-M.Ali-Özay-Saim-Ekrem-Nazmi-Veysel-Faik
YEDEKLER:Ahmet, Alper, Emre, Ali, Mustafa, Şerafettin, Gümüş
TEKNİK SORUMLU:Mehmet Uğurhan Efe
KIRMIZI KART:dk.88 Ahmet Diler (Akhisargücü)
GOLLER:dk.2 Batuhan Çivi k.k, dk. 6 M.Can Kizik, dk.43 ve 57 Veysel Dilek, dk.73 Taha Dere (Akhisargücü), dk.18 ve 53 M.Efe Demir, dk.45 Alperen Tuna, dk.60 M.Can Kizik (Karaelmasspor)

1.Hafta Toplu Sonuçlar:

Soma 301 Karaelmas 4-5 Akhisargücü
Karakurt Gençlik 0-9 A.Yıldırım
Gölmarmara Acar İdman (ileri bir tarihe ertelendi)

2. Hafta Maçları

Akhisargücü Karakurt Gençlik 29.12.2021 12:00 Kovalık
Acar İdman Soma 301 Karaelmas 29.12.2021 13:00 Kırkağaç
A.Yıldırım Gölmarmara 29.12.2021 14:30 Kovalık

Tüm alt yapı maçları için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN