U-15 Ligi:A.Yıldırımspor 3-1 Turgutalp GSK

U-15 Ligi:A.Yıldırımspor 3-1 Turgutalp GSK

Manisa Amatör Küme 2019-2020 sezonu Yerel U-15 Lig’inde maçlar 29 Ocak Çarşamba günü İl ve ilçelerde oynanan 8 karşılaşmayla başladı..

6 grupta, 28 takımın katılımı ile çift devreli lig usulüne göre oynatılacak karşılaşmalar sonrasında, gruplarında ilk iki sırayı alan toplam 8 takım, dörderli iki grupta-tek devreli play-off müsabakaları oynayacak..

A.Yıldırımspor, Gölmarmaraspor, Saruhanlı Bld.Spor ve Karabulutspor ile B-Grubunda mücadele eden Soma’nın tek takımı Turgutalp Gençlikspor, ilk maçını Akhisar Yıldırımspor ile deplasmanda oynadı..

Akhisar Yıldırımspor 3-1 Turgutalp Gençlikspor

Akhisar Kovalık Stadında oynanan maçta ilk yarısını Celal Sevimli’nin golüyle 1-0 önde tamamlayan genç Pomaklar, güçlü rakibine ikinci yarıda yediği üç golle boyun eğdi.



Yeşil-Beyazlı Kurmaylar, ”Çalışmaya ve Gelişmeye Devam”

Yeşil-beyazlıların teknik patronları Caner Başaran ve Cavit Üstünbaş, yeni bir takım olmanın dezavantajlarını büyük ölçüde hissettiklerini belirterek şunları söylediler:

”İlk yarısını 1-0 önde bitirdiğimiz müsabakayı ikinci yarı yeni takım olmanın ve birlikte oynamaya yeni alışan bir ekip olmanın acemilikleri ve yaşadığımız talihsiz sakatlıklar ile rakibimizin baskılı oyunu sonucunda maalesef 3-1 kaybettik. Takımımız her şeye rağmen deplasmanda Akhisar Yıldırım Spor gibi sadece altyapı çalışmaları olan bir ekibe karşı gayet iyi mücadele etti. Geliştirmemiz ve çalışmamız gereken yönlerinizi tespit ettiğimiz güzel bir karşılaşma oynadık. Önümüzdeki maçımıza en iyi şekilde hazırlanıp evimizde oynayacağımız müsabakadan galip gelmek için gerekli çalışmaları yapacağız. Çalışmaya ve gelişmeye devam”dediler.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN