U-14 Ligi:Saruhanlı Bld.Spor 1-8 Turgutalp GSK

Turgutalp Gençlikspor, Saruhanlı Belediyespor’a rovanşı vermedi!

Manisa U-14 Yerel Lig B-Grubu karşılaşmasında Saruhanlı Belediyespor deplasmanına lider giden Turgutalp Gençlikspor rakibini farklı mağlup etmeyi başardı.

İlk maçta evinde Hüseyin Utku Kaya (4) ve Mehmet Bulut (3)un attığı gollerle (buradan bakabilirsiniz) Saruhanlı Belediyespor’u 7-3 mağlup eden Turgutalp Gençlikspor, bugünde rakibini Hüseyin Utku Kaya (2) ve Mehmet Bulut, Mehmet Kanal Berkay Kaya, Abdullah Gürpınar, Muhittin Yılancı ve Efe Çalışkan’ın golleriyle 8-1 mağlup ederek namağlup ünvanını 12.haftaya taşımış oldu.



TURGUTALP GENÇLİKSPOR

Kurmaylar, ”Çalışmaya ve Gelişmeye Devam”

Takımın teknik adamları Cavit Üstünbaş ve Caner Başaran, oyuncularının gösterdikleri performanstan bir hayli mutlu olduklarını belirterek şunları söylediler; ”Maçın daha 2. dakikasında bulduğumuz golle öne geçince açıkçası maç bizim için kolay bir hal aldı. Oyun anlamında Sporcularımız futbolun tüm gereklerini yerine getirmeye çalıştılar diyebiliriz. Son 15 dakikaya 8-1 önde girince fazla şans bulamayan oyuncularımızı da görme imkanı bulduk. Rakibimizde mücadelelerinden dolayı tebrik ediyoruz. Çalışmaya ve gelişmeye devam.”dediler.


11.Hafta Toplu Sonuçlar:

301 Karaelmas 1-9 Soma Spor
Soma Sotes 0-3 Acar İdman (hükmen)
Gölmarmara 1-3 A.Yıldırım
Saruhanlı Bld 1-8 Turgutalp
Zaferspor Bay

11.Hafta puan durumunu görmek için buraya tıklayınız!.

12. Hafta Maçları:

Soma Zafer 3-0 Soma Sotes (hükmen)
A.Yıldırım 301 Karaelmas 5.12.2019 14:00 Akhisar Kovalık
Acar İdman Saruhanlı Bld 5.12.2019 14:00 Kırkağaç
Turgutalp Gölmarmara 5.12.2020 15:00 Soma Linyit
Somaspor Bay
Fikstüre şuradan, tüm alt yapı karşılaşmalarına ise buradan bakabilirsiniz






Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN