U-14 Ligi:Karaelmasspor 1-9 Somaspor

Manisa U-14 Yerel Lig B-Grubu 11.hafta karşılaşmasında alt sıralarda yer alan iki ekip 301 Karaelmasspor ve Somaspor karşı karşıya geldi.

Ligin ilk yarısında rakibine Kenan Gezer, Yusuf Doğan ve Mesut Altan’ın ayağından yediği gollerle 3-1 mağlup olan Somaspor, rovanşı farklı skorla aldı.

Linyit Stadında oynanan mücadeleyi Mert Yetim yönetirken, Saha Komiseri olarak Ahmet Akbulut, Sağlıkçı olarak ta Hayrettin Demirel görev yaptı..

SOMASPOR U 14 TAKIMISiyah-beyazlı Somaspor mücadeleye; Mustafa Altay-İhsan Akar-Mehmet Yıldırım-Soykan Ünal-Abdülkadir Kara-Ali Akar-Emirhan Yağcı-M.Emir Karakaya-Samet Gideroğlu-M.Enes Ünlü ve Kaan Karakaya on biri ile başladı.



301 KARAELMASSPOR301 Karaelmasspor ise; A.Berke Egeli-Şeref Pınarağaç-Çağan Çeliker-Berkay Aras-A.Asaf Kaya-Hamza Yılmaztekin-Mesut Altan-Yusuf Doğan-Erturan Karabacak-Mert Alçoban ve B.Anıl Çay on biri ile yer aldı.

Mücadelenin başlamasıyla oyunda üstünlüğü ele alan Kadir Bilir’in talebeleri ilk yarıyı 6-1 önde tamamlarken, ikinci yarıda farkı açarak sahadan 9-1 lik galibiyetle ayrıldılar.



Somaspor’u galibiyete taşıyan golleri; maçın M.Emir Karakaya (2), İhsan Atar, Mehmet Yıldırım, Ali Akar, Kaan Karakaya,  Emirhan Yağcı ve Samet Gideroğlu attılar. Karaelmsspor’un tek golünü ise Umut Şabancalar kaydetti

11.Hafta Toplu Sonuçlar:

301 Karaelmas 1-9 Soma Spor
Soma Sotes 0-3 Acar İdman (hükmen)
Gölmarmara 1-3 A.Yıldırım
Saruhanlı Bld 1-8 Turgutalp
Zaferspor Bay

11.Hafta puan durumunu görmek için buraya tıklayınız!.

12. Hafta Maçları:

Soma Zafer 3-0 Soma Sotes (hükmen)
A.Yıldırım 301 Karaelmas 5.12.2019 14:00 Akhisar Kovalık
Acar İdman Saruhanlı Bld 5.12.2019 14:00 Kırkağaç
Turgutalp Gölmarmara 5.12.2020 15:00 Soma Linyit
Somaspor Bay
Fikstüre şuradan, tüm alt yapı karşılaşmalarına ise buradan bakabilirsiniz




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN