U-11’lerde; Gölmarmara, Zaferspor ve Karaelmasspor Galip Geldi.

Manisa U-11 Şampiyonlar Liginde ikinci hafta maçları oynandı.

2007-2008 doğumlu olan futbolcular yer aldığı karşılaşmalar Akhisar Kovalık Sahasında oynadı.

Tel.Mob. Akhisar, A.Yıldırım, Gölmarmara, Soma Spor, Soma Sotes, Soma Zafer ve 301 Karaelmasspor’un yer aldığı F-grubunda 2 karşılaşma oynandı.

GÖLMARMARASPOR 3-0 TEL.MOB.AKHİSARSPOR
Gölmarmaraspor, Tel.Mob. Akhisarspor’u; Sarp ve Ekin (2) golleriyle 3-0 mağlup etti. kırmızı-beyazlılar, ikinci maçlar sonunda 6 puana ulaştı.

SOMA ZAFERSPOR 6-1 SOTESSPOR
Soma Zaferspor, Sotesspor’u; Efe, Osman ve Muratcan (4) golleriyle 6-1 mağlup etti. Zaferspor’un ikinci maçlar sonunda bir galibiyeti ve bir mağlubiyeti bulunuyor.
KARAELMASSPOR HÜKMEN!
Soma Karaelmasspor-Somaspor maçında ise Somaspor sahaya çıkmadığı için Karaelmas karşılaşmadan 3-0 hükmen galip ayrıldı. Sarı-siyahlılar, Gölmarmaraspor ile birlikte ikinci hafta maçlarını 6 puanla tamamladı..

3.MAÇLARIN PROGRAMI ŞÖYLE:
A.Yıldırım Soma Spor 28 Mayıs 2018 Pazartesi 17:00 Kovalık
Soma Sotes Tel.Mob. Akhisar 28 Mayıs 2018 Pazartesi 18:00 Kovalık
301 Karaelmas Soma Zafer 28 Mayıs 2018 Pazartesi 19:00 Kovalık



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN