U-11’ler de Şampiyon Murat Germen Oldu.

U-11’ler de Şampiyon Murat Germen Oldu.

Manisa U-11 Yerel Ligi’nde mutlu sona ulaşan takım Murat Germen oldu.

SOMADASPOR

Manisa Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) nin organize ettiği U-11 Yerel Ligi müsabakaları dün oynanan yarı final, 3-4’lük ve final maçlarıyla tamamlandı.

29 Mayıs tarihinde başlayan U-11 Minikler Futbol turnuvasında gruplarında derece yapan Soma Zaferspor,T.Ege Gençlik A.Yıldırımspor, Yunusemre Bld. M.Germen, S.Özgençlerbirliği, Salihlispor ve Selvilitepe takımları play-off maçlarında karşı karşıya geldi.

Eleme müsabakaları sonunda play-off yarı final maçında Salihlispor’u 5-0 mağlup eden Murat Germen ile, Zaferspor’u 4-1 mağlup eden Akhisar Yıldırımspor final maçında karşı karşıya geldi.

A.Yiğit Doktaş’ın yönettiği final maçında rakibini Egemen(2), Burak ve İbrahim’in golleri ile 4-0 mağlup eden Murat Germen, U-13’lerden sonra U-11 kategorisinde de Manisa şampiyonu oldu.

3-4’lük maçında Salihlispor’u 5-2 mağlup eden Zaferspor, Manisa üçüncüsü olurken, Salihlispor dördüncü oldu.

“KAZANAN MANİSA FUTBOLU OLDU”
Maçlardan sonra dereceye giren ilk 4 takım antrenörü ve sporculara plaket takdim edildi.
Futbol İl Temsilcisi Behçet Adlı karşılaşmalar sonrasında şunları söyledi:
“Uzun bir altyapı maratonu bugün oynanan U-11 3.’lük ve final müsabakaları ile sona erdi. Sezon öncesi altyapılara yeni bir format getirme fikri ile yola çıkılan bu günde yüzlerce müsabaka oynama şansı yakalayan tüm altyapı futbolcularını kutluyoruz. U-11 liginde 1.Murat Germen Spor 2.Akhisar Yıldırım Spor 3. Soma Zafer Spor 4. Salihlispor kulüpleri olmuştur. Aslında kaybeden olmamış,Manisa Futbolu Kazanmıştır.”dedi

Tüm Alt Yapı karşılaşmaları için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN