Turnuvaya Polyak Madencilik Geliyor

Turnuvaya Polyak Madencilik Geliyor

Eynez havzasının bir parçası olan Polyak Madencilik, Soma Kaymakamlık Turnuvası için ‘’bizde varız’’ dedi.

Soma’da genel müdür Serkan Bahçekapılı yönetiminde üretime giren Polyak Madencilik, madencilik alanında olduğu gibi sportif anlamda da aktivitelerde bulunacak.
Sportif anlamda ilk iş olarak; Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası için atılım yapma çabasında olan Polyak, bünyesinde çalışan, amatör liglerde forma giymiş tanınan isim; turnuvanın son şampiyonu İmbat Madencilik AŞ’den ayrılan stoper Onur Öremiş‘i, saha içerisinde takımın sorumluluğuna getirdi.

Alper ÖzgünÖnemli İsimler Takıma Kazandırılıyor..

Geçen sezon yarıda kalan turnuvanın 2.haftasını 6 golle zirvede tamamlayan Nakliyeciler’in golcüsü Alper Özgün’ün yanı sıra isimleri açıklanmayan çok önemli oyuncuları da bünyesine katma aşamasında olan Polyak, bir çok oyuncuya da iş zemini hazırlayacak..



Turnuvaya Polyak Madencilik Geliyor

Onur Öremiş, ‘’Sportif Alanda da Aktif Olmamız Bizleri Sevindirdi.’’

Saha içi takım kaptanlığına getirilen Onur Öremiş, ‘’Sıkıntılı bir süreçten sonra Polyak Madenciliğe el atan Genel Müdürümüz Serkan Bahçekapılı’nın direktifleri doğrultusunda, sportif faaliyetlerde de aktif olmamız bizleri bir hayli memnun etti.’’
Öremiş, ‘’Polyak Madencilik olarak amacımız; sportif faaliyetlerin yanında, Soma’da işsiz olan bir çok arkadaşımıza iş imkanı da sağlamak’’dedi.

Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN