Turnuvaya Katılacak Takımların Dikkatine!

Turnuvaya Katılacak Takımların Dikkatine!

Soma Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenecek olan 29.Soma Kaymakamlık Bahar Kupası Futbol Turnuvası kayıt işlemleri için yarın son gün.

Bu yıl 29’uncusu düzenlenecek ”Soma Kaymakamlık Bahar Kupası Bora Bilgener Futbol Turnuvası” her yıl olduğu gibi bu yılda Soma’da büyük heyecan oluşturacak. Dev turnuvaya katılım son başvuru tarihi yarın (25 Nisan Salı )

Konuyla ilgili Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert’in 30 Mart 2023 tarihinde şurada yayımlanan ”Kaymakamlık Futbol Turnuva Yönetmenliği” bildirgesinde yer alan ilk üç madde şöyle:

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasına başvuru için yarın son gün.

1- Müracaat:25 Nisan 2023 Salı mesai bitimine kadar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne yapılacaktır. Kura çekimi ise aynı gün saat 17:30’da TEİAŞ Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

2-Müsabaka Yeri: Müsabakalar TEİAŞ Futbol Sahası ve Linyit Stadında yapılacaktır.

3- Takım ve Oyuncu Sayısı: Takım listeleri 20 kişi ile sınırlıdır. Turnuva şartlarına uymayan sporcular 20 kişilik listede asla yer almayacaklardır. Turnuva başlangıç tarihinden 10 gün önce takım listelerinin teslim edilmesi gerekmektedir.Takım listelerindeki oyuncuların turnuva kurallarına uygunluğu ile ilgili sorumluluk kuruma aittir. Teslim edildikten sonra yapılan incelemedeturnuva kurallarına uymayan oyuncu tespit edilmesi halinde müsabakalar başlamış olsa bile sporcu listeden çıkartılacak ve turnuvaya katılması engellenecektir.( Takım listelerine itiraz olması halinde, itirazı geçerli kılacak belgenin ibraz edilmesi halinde incelemeye alınacaktır.)

Not: Kaymakamlık Futbol Turnuva Yönetmenliği ile ilgili tüm bilgilere buradan bakabilirsiniz..

 

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN