Turnuvaya Katılacak Muhtemelen Takımlar..

Turnuvaya Katılacak Muhtemelen Takımlar..

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasının başlamasına az bir süre kala, kurumlar takımlarını netleştirmeye ve hazırlık karşılaşmaları oynamaya başladı.

Soma Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce 11 Şubat 2020 Salı son başvuru tarihi olmak üzere 02 Mart – 30 Mayıs 2020 tarihleri arasında başlaması planlanan Bahar Kupası Özge Kanbay Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında hazırlıklar son sürat devam ediyor..

Orta yaşta bulunan, futbolla yakından ilgilenen herkesimin heyecanla beklediği ve bu sezona adını verecek olan 27.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva Özge Kanbay sezonu maçlarının başlamasına yaklaşık 29 gün kala, takımlar son hazırlıklarını yapmaya başladı.

Yüzlerce kişinin yakından takip ettiği, kurumların, halkın kaynaştığı bu güzel etkinlikte takımlar izleyenlere güzel futbol sunabilme ve başarı elde edebilme adına bu arenada yer almak isteyen muhtemelen kurumlar şöyle;



1-ELİ (1)
2-ELİ (2)
3-ELİ (3)
4-İmbat Madencilik (1)
5-İmbat Madencilik (2)
6-Devlet Hastanesi
7-Demir Export
8-Müftülük
9-Soma Belediyesi
10-Büyükşehir Belediye
11-Huzurevi
12-Nakliyeciler
13-Nitromak
14-Yeni Anadolu Madencilik
15-Maden-İş
16-Yuta Çalışkan
17-Eğitim Gücü
18-Hak-İş
19-Kaymakamlık
20-Öğretmenler Birliği
21-Ticaret Odası
22-Sağlık

Yukarıda belirttiğimiz kurumlar sadece duyumlardan ibarettir. Çıkan olabilir, katılan olabilir..

İlgili Bağlantılar

Turnuva Talimatname
2019 Futbol Turnuva Başlıkları
2018 Futbol Turnuva Başlıkları 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN