Turnuvada Ege Linyitleri 1’in Gösterişi

Turnuvada Ege Linyitleri 1’in Gösterişi

Dün başlayan Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında E.L.İ-1’in ciddi bir şekilde biz bu kupayı istiyoruz görüntüsü vardı.

Doğan Gülşen Yazdı

Her yıl açılışlarda E.l.İ yönetimi hiç tam kadro orda olmazdı bu yıl E.l.i işletme müdürü Ali Ulu ile birlikte yönetim tam kadro protokolde oluşu bu kupayı istiyoruz görüntüsü oluşturarak takımımızın arkasındayız izlenimi verdiler

Bildiğimiz gibi Maden iş ve E.l.i 1 birleşerek çok güzel bir kadro oluştu. Bu yıl bu kadro ilk maçıyla biz bu turnuvada iddialıyız dedirttiler aynı şekilde geçen yılın E.l.i 1 kadrosunda bulunup ve bu yıl yönetim olarak birleşen kadronun arkasındayız görüntüsü veren Mahmut Özdilli, Mehmet Bayri, Tarkan Bayram ve Önder Özensoy protokolde olup bu yıl takımımızın arkasındayız dedirttiler.

Geçen yıl zaten Maden iş final oynayarak artık E.l.i olarak turnuvanın gediklisi güçlü iddialı takımlarından biriyiz dedirtmişti. Bu yıl E.l.i 1 ile birleşerek gücümüzü daha iyi bir şekilde göstermek isteyen ve artık kupanın geçen yıl bir ucundan tutmuştuk bu yıl tam almak istiyoruz diyerek E.l.i işletme olarak yönetim kadrosu orda oluşu bu yıl kupaya meydan okuyor görüntüsü vardı..

İyi işler yapan Maden iş ile birleşme çok doğru işlerin olduğu bir takımın doğuşu ile birlikte izlenme oranı ve şampiyonluk adayı görüntüsü vermesi izleyenler adına dikkatle takip ediliyor artık bu kadro çok net şampiyonluk adayıdır sadece sahada mevkisel ve bireysel yeteneklerin birlikte hareket edip şampiyonluk için daha ciddi oyun gücü ile birlikte diziliş mevki sistemsel arızalar yaşamadan zaten gurubu lider bitireceği kesin gibi görünen takım sakin sabırlı bir şekilde yoluna devam etmeli..

Yıllardır E.l.i nin özlem duyduğu bu görüntü birleşerek Soma da güçlü bir işletme olan E.l.i nin turnuvada neden şampiyonluğa oynayamaz görüntüsünü hafızalardan silecektir İmbat ekolünü kıracak görüntüler bunlar turnuvada izlenme seyirci sayısını E.L.I çalışanlarını sahaya çekecektir güzel işler bunlar inşallah sahaya yansır artık E.l.i şampiyonluk yaşar temennimiz bu yönde.. Başarılar önce E.l.i 1 takımına sonra diğer takımlara.. Sevgilerle Doğan Gülşen

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN