Turnuvada 6.Haftanın Enleri

Turnuvada 6.Haftanın Enleri

Mahallenin Delisi Laz İbo, Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 6.hafta oynanan eleme karşılaşmalarının ardından ”EN”lerini açıkladı.

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun bu haftaki değerlendirmesine, anlam katmak için görsellerle küçük dokunuşlar yaptık. Bu arada bilenler bilir bilmeyenler için  ”Kim bu Mahallenin Delisi?”ne cevap arıyorsanız  buraya tıklayınız!

HAFTANIN ENLERİ..

Zaman daralıyo, maçlar azalıyo çok güzel maçlar çıkıyo ve çok başarılı işler gözümüzden kaçmıyo. Bu hafta da göze giren EN ler şöle..

3 ve 4.Çeyrek Finalistlerde Belli Oldu

HAFTANIN MAÇI :

Şüphesiz eşleşmeler olduğunda en zor maç bu olur demişdir herkes. HASTANE-NAKLİYECİLER MAÇI en güzel maçdı. İlk yarı hastahane golü buldu iyi gidiyordu ama İSRAFİL faktörüne önlem almayınca elenmekden kaçamadı.

DEMİREXPORT 5-1 MEVLANA Ö.E.O

HAFTANIN GOLÜ :

Çok güzel goller vardı ama Metin Şengül ün ilk golü kilidi de açan gol, çok imkansıza gitti be kardeşim orayada top atılmaz ki kaleciye de şans tanımalısın.. tebrikler kardeşim başarılar. alkışlar sana.



SERHAT GÜZEL

HAFTANIN ASİSTİ

Ya kavruğun Alpere attırdığı gol de güzeldi. Emre Ocak da güzel asistler yapdı fakat SAĞ BEK den hemde iki tane al da at pasıyla SERHAT GÜZEL, güzel kardeşimiz bu haftanın asistinde yerini aldı tebrikler ve başarılar kardeşim..

SEFA NAKLİYECİLER

HAFTANIN KURTARIŞI

Aramızda bişi var sanacaklar Sefa maç 1-0 hastahane önde Sefa 3 tane çıkardı biri direk dibinden harika bi planjörle geldi. ve turda İsrafil ve İsmail kadar Sefa nın da hakkıydı. tebrikler SEFA başarılar kardeşim.



CANER ŞENHAFTANIN ANTRENÖRÜ :

Muazzam bi takım muazzam bi arkadaşlık ve çok sevilen bi hocayla harika işler yapıyo imbar Ege.. tebrikler Caner Şen bu hafta alkışlar sana. finallerde başarılar güzel abim..

İSRAFİL DEMİR

HAFTANIN OYUNCUSU :

Eli 1 den Tugay çok iyiydin, Demirexpordan Metin sana daha ne diyim sen zaten iyisin İmbatdan Emre Ocak da bu hafta göz doldurdu fakat İsrafil geri dönüş yaptırdığı, gitti denilen turu çevirdiği için bu hafta bu katagori senin kardeşim.. başarılar beyfendi ve güzel kardeşime tebrikler ve alkışlar sana. İSRAFİL..

YÜCEL DURALI

HAFTANIN CENTİLMENİ

Topu rakibinden sökdü aldı kılçıksız bi müdahaleyle sonra sürdü 3 arkadaşı bomboşken oyunu durdurdu ve yerde yatan rakip oyuncunun müdahalesi yapılsın diye topu taça attı.. SANA DA BU YAKIŞIR İMBAT takımının başarılı stoperi Yücel kardeşim yüreğine sağlık adam gibi adam.. alkışlar sana…

ESER KASAL

HAFTANIN EN GÜZEL HAZIRLANAN GOLÜ :

Bu gol için kategori uydurdum resmen es geçemezdim kaleci ilker abiye, kaptan aksoya, aksoy esere, eser bi topuk tekrar aksoya, aksoy dikine sert ve düzgün pasla emreye derinlemesine müthiş gördü Emre Ocak yayın üzerine deplase olan Eser e harika çıkardı Eser sol ayak içiyle sert vurdu gol. Anlatması uzun ama yapılması 30 saniye süren bu gol.. aslında İmbatın oyun güzelliğine göstermiş oldu tebrikler beyler başarılar..



GÜRKAN EVDEĞİŞ

HAFTANIN EN İLGİNÇ ANI :

Valla ancak görenler hatırlar anlatması da baya zor gürkan kaleye sırtı dönük sağ açıkdan sağ ayağıyla dibine falsö verdi orta açmak maksatlı. topa yusuf dokunamadı.. o verdiği ters falsöyle top yere çapdığı anda filelere gitti. çok ilginç bi an ve görüntüydü.. burda söz hakkı gürkana düşüyo belkide bilinçli atmışdır bilemeyiz.

BAYKAL YAVUZ

HAFTANIN HAKEMİ :

Zorluk derecesi yüksek eli1 hak iş maçını hatasız yönetti BAYKAL YAVUZ kardeşimiz.. tabi bunlarda centilmen olan 18 futbolcunun hepsinin de emeği vardı. zaten TKİ kurumunun iki takımı arasında oynanan maçda hakem kardeşimize baya yardımcı oldular. Baykal hoca da güzel bi maç çıkardı tebrikler kardeşim başarılar..

ELİ 2

HAFTANIN HAYAL KIRIKLIĞI :

ELİ2 cengiz hoca.. kendi bile isteye seçdiği TİCARET ODASI takımından fark yedi. bize göre değil ama.. kendi ne hayal etti bilmiyorum onda feci bi hayal kırıklığı olmuşdur diyor. geçmiş olsun dileklerimzi sunuyoruz. 😀😀

İmbat Egespor-Tes İş ve İmbat Maden-Yargı Gücü Maçları

GELELİM HAFTANIN 9’UNA:

Bu dokuza aslında iki üç takviyeyle bizde girerdik ama bizden geçdi sanırım..

KALECİ :

1 Sıfır yenik durumdayken çıkardığı 3 tane %100 lük pozisyonla kaleyi SEFA ya verdim başarılar kardeşim..

STOPER :

Milli eğitim den yusuf hoca, bülent hocanın yokluğunda orayı çok iyi idare etrin tebrikler efendi bi okadar düzgün adam yusuf hocamıza alkışlar senin hocam. başarılar..

SOLBEK :

Yeni Anadolu dan GÜRKAN.. yerinde müdahale, topu oyuna sokuşu, maç 7 – 0 galipken bile aynı ciddiyet.. ilk senesi olmasına rağmen sıfır heyecan.. müthiş sessiz efendi bi kişilik. tebrikler kardeşim yolun ve bahtın açık olsun.

SAĞBEK :

SERHAT GÜZEL, defansif anlamda çok zorlanmadığı maç da ofansif anlamda işler yapmaya soyunan sağbekden iki asist yapan serhat alkışlar senin kardeşim..

ORTA SAHA :

İSRAFİL DEMİR. demir gibi sağlam mücadeleci oyunu, uzakdan sert ve isabetli şutları attığı iki muazzam gol tebrikler kardeşim..

ORTA SAHA :

Bu adam bambaşka her türlü pas opsiyonunu deperlendirmesine rağmen. son çare olarak kaleyi denemesine rağmen 3 gol atıyo. inanılmaz bi pas organizatörü çok beyfendi ve çok güzel bi kardeşimiz METİN ŞENGÜL. sen buraya biraz fazlasın ama neyse başarılar kardeşim..

OFANSİF ORTA SAHA :

Oda bu sene ilk kez boy gösteriyo oyunu iyi okuyo harika paslar atıyo ve çok etkili kaleci önünde seken şutlar atıyo bu hafta da bu şekilde 2 golle takımına turu getiren başarılı efendi saygılı kardeşimiz TUGAY. alkışlar sana kardeşim başarılar..

FORVET :

Adam her türlü pozisyonda her türlü vuruş şekliyle golü buluyo attığı golün birinde sert bi top çenesine çarpdı. ben olsam sedye çağırırdım sonuçda en değerli organım ÇENEM 😀..
o umursamadı bile döndü ismail kavruğun kesdiği topa kafayla golünü de attı inanılmaz bi enerji inanılmaz bi oyun şekli zabdedilmesi çok zor bi adam ALPER.. olum daha sana ne diyim bilemiyorum.. GOL krallığında da ilk sıradasın orda da başarılar krdeşim..

FORVET :

Alperin bi değişik versiyonu oda krallıkda takipde.. çok çalışıyo çok mücadele ediyo koşuyo gol vurşlarıda iyi. bu bide asist de yapıyo.. başarılar EMRE OCAK tebrikler..

He az daha unutuyordum TİCARET ODASINDAN emrah.. neyse ya boşver söylenecek pek bişi de yok zaten UNUTTUM BİLE 😀😀😀

MAHALLENİN DELİSİ laz ibo

Evet bu haftalıkda bu kadar.. elimizden geldiğince karalamaya çalıştığım haftanın enlerinde bu haftalık bunlar çıkdı. hepinizin ayağına yüreğine sağlık.. başarılar BEYLERRRRR..Mahallenizin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN