Turnuvada 5.Haftanın Enleri

Turnuvada 5.Haftanın Enleri

Mahallenin Delisi Laz İbo, Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 5.hafta oynanan grup karşılaşmalarının ardından ”en”lerini açıkladı.

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun bu haftaki değerlendirmesine, anlam katmak için görsellerle küçük dokunuşlar yaptık. Bu arada bilenler bilir bilmeyenler için ”Kim bu Mahallenin Delisi?”ne cevap arıyorsanız  buraya tıklayınız!

İdris’i Dünya Evine Yolcu Edeceğiz

Delinin düzenlediği haftanın enlerine geçmeden önce bu hafta sonu dünya evine girecek olan Yargı Gücü takımı kalecisi İdris Tür kardeşimizin düğün merasimi vardır.

Düğün merasimi 12 Haziran Pazar günü öğle yemeği ikramı ve davullu eğlence saat 15:00’de Gelin alımı akşamına Soma Agua Park’ta Nikah Töreni ve Balo. Dünya evine girecek olan İdris ve Zehra Tür çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İdris Tur’un evi İstasyon mahallesi Gülşah Sk. No:15

HAFTANIN ENLERİNDE BU HAFTA KİMLER VAR?

Maç sayısı azdı. Zorluk derecesi olan maç sayısı çok azdı. O yüzden haftanın karmasında bi takımdan iki 3 futbolcu olabilir. Kimse kızmasın tamamı 8 maç bunların çoğu da prestij maçıydı.

ELİ YENİ ANADOLU

HAFTANIN MAÇI : Eli 1- Yeni Anadolu. Eli1 galip gelse 1. beraberliğe 2. yenilgiye 3. olacağı maçda 2-0 öne geçsede Yeni Anadolu özellikle ikinci yarıdaki oyunuyla beraberliği başardı ve lider bitirdi grubu.
Maç mücadele anlamında zevkli ve çekişmeliydi o yüzden haftanın en güzel maçı buydu. İki takımıda alkışlıyoruz..



LAZ İBO

HAFTANIN GOLÜ : Valla sakatlığımdan dolayı süre alamadığım turnuvada bi tane gol atmışım… Gürkan, Çağlar, Bülent hoca sizinkilerde güzeldi; ama haftanın golü; benim şık bi o kadar estetik bi o kadar akıl dolu bi o kadar da abarttığım turnuvada ki TEK golümü seçiyorum 😀😀tebrikler bana..

İSMAİL KAVRUK

HAFTANIN ASİSTİ : Kulübelerinin dibinde Çağlar Kavruğa, Kavruk Alpere ;Alper Kavruğa ; Kavruk iki kişi arasından tekrar Alpere ve muazzam bi gol.. İsmail Kavruk u bu şık organizasyonu yönlendirip harika asisti için kutluyorum. Gözümüzün pası silindi tebrikler Kavruk. Maç içinde beş altı şık asisti daha olacakdı lakin Alper günün de değildi bence.. Başarılar..



MEHMET BİLAL

HAFTANIN KURTARIŞI : BIYIKLI BİLAL.. Maç iki sıfırken direğin dibinde planjönle 2 1 gerideyken sert bi şutu çıkartarak takımını maçta tuttu ve lider bitirmesini sağladı aferin Mehmet Bilal.. Tebrikler kardeşim..

ALİ ÖZBEK

HAFTANIN HOCASI : Gerek maç öncesi taktik dizilişi olsun gerek maçın önemini aşılama olsun gerekde maç içinde verdikleri pozisyon yardımlarıyla MEVLANA Ö. E.M kenar yönetimini seçiyorum.. Değişiklikler bile doğru ve netti.. Grupdan çıkan takım kenar yönetimi sayesinde çıkdı diyebiliriz..

HALİL SÜMER

HAFTANIN OYUNCUSU: İlerlemiş yaşı na geçmişde yaşadığı çok büyük sakatlığa rağmen sahada görevini tam yapan, hayati müdahalelerle takımının oyundan düşdüğü dakikalarda ayakda kalan HALİL ABİ.. Seni seçmesem adil olmazdı bu güzel oyunun için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum..

HAFTANIN HAKEMİ: Maç zordu itirazda çok oldu fakat öle maçın önüne geçilecek bi hatası da yokdu. bence maçı iyi yönetti H. Furkan ACAR. tebrikler kardeşim başarılar sana da.

BÜLENT AKTUĞ

HAFTANIN CENTİLMENİ: Topu dışarıdan çevirdi hakem devam dedi.. Biz kenardan Bülent hocam demeden daha topu aldı taça attı.. tebrikler istikrar abidesi BÜLENT AKTUĞ alkışlar sana..



GELELİM HAFTANIN 9’una :

MEHMET BİLAL YENİ ANADOLU

KALECİ: BIYIKLI BİLAL 3 tane %100 lük pozisyonda kalesinde devleşdi liderliğin baş mimarlarından aferin Mehmet Bilal aynen devam..

HALİL SÜMER

STOPER : övgülerin hepsi sana HALİL ABİ

TACİ ÇETİNKAYA

SAĞBEK : Son günlerde takımın kurulmasında başrol oynayan takımınında kaptanı olan, bu hafta sağbek olmasına rağmen 3 de gol atan TACİ.. aferin len Taci 😀başarılar..

ALİ AKGÜN

SOLBEK: Yeni anadoludan ALİ.. Sessiz sakin arı gibi çalışan bu hafta da oyuna girdikden sonra defansda güven verip pozisyonları birbir uzaklaşdıran Ali tebrikler..

ERHAN YAKUT

ÖN LİBERO: Eli1 de çok şık bi gol atan sahada basmadık yer bırakmayan başarılı oyuncu ERHAN YAKUT tebrikler kardeşim başarılar..

YUSUF KARAYEĞEN

ORTA SAHA: Olmak yada olmamak maçında Belediye takımına 2 gol atan Mevlana Ö.E. M başarılı orta saha oyuncusu YUSUF tebrikler hocam başarılar bi üst turda..



İSMAİL KAVRUK T ODASI

SAĞ KANAT FORVET: Dedimya en az 8 asist olurdu.. Çok yumuşak bilek hareketleri harika oyun görüşü ve süper sol ayağıyla izlemekden büyük zevk duyduğum beyfendi kardeşimiz İsmail KAVRUK tebrikler kardeşim.

YUSUF ÖZCAN

SOL AÇIK : Çalım becerisi var, dripling var, defansa yardımda ediyo çokda beyfendi kardeşim YUSUF ÖZCAN. Bence Eli1 onu ikinci yarı sağ bek pozisyonuna alarak 3 puandan oldu. Ama vardır bi sebebi diyelim.. Biz kardeşimizi tebrik edelim..

ALPER ÖZGÜN

FORVET: 4 gol bi attığından daha fazlasını kaçırdı.. Ben çok daha iyi olduğu maçları izledim ama 4 golle ve Kavrukla olan uyumu yüzünden ALPER diyorum..  Soma Belediyesinden Durmuşda bu hafta iyiydi fakat çok kritik maçta işlerinden dolayı gelemediği için yazık oldu.



AHMET İNCE

EVET GELELİM HAFTANIN YEDEKLERİNE

Tabi ki ben ne sandınız:) Maçtan saatler önce düelloya davet ettim Ahmet İnceyi.. Resmi sitemizden haber yaparak.. Onun taraftarları yukarida gördüğünüz pankart yapdırmış özel olarak artık kendimi yapdırttı bilemiiyoruz. 😀

Maça son 20 dakika da girdi pek bi varlık gösteremedi.. Ben koskoca laz ibo son 10 dakikada girdim 2 %100 lük gol pası verdim ve sonunda da çok şık gole LAZ İBO imzamı attım.. Tabiki BENNNN YAPTIMMMM BENNN.. Haftanın en iyi yedeği kendimi seçiyorum;) Kendime de köşe yazarlığında başarılar diliyorum:))

Şaka bi yana Ahmet İnce hocamızın da benimde hatta Bahadır hocamızın da sakatlıklardan dolayı kenarda olduğunu herkes bilir. Seni çok seviyorum Ahmet hoca ve oynadığında oyununa da kişiliğine de adamlığına da ne kadar saygım olduğunu sen iyi bilirsin. saygılar sevgiler abim FİNALLERDE BAŞARILAR SANA VE EKİBİNE..

EVET BU HAFTALIKDA BU KADAR ÇOK HEYECAN DOLU HAFTALAR BİZİ BEKLİYOR MAÇ KAÇIRMAMAYA ÇALIŞIN BUNDAN SONRA TÜM MAÇLAR ZEVKLİ.. hepinize saygılar sevgiler. Mahallenizin Delisi Laz İBO

MAHALLENİN DELİSİ LAZ İBO

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN