Turnuvada 5.Hafta Maçları Başladı

Turnuvada 5.Hafta Maçları Başladı

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası Grup müsabakalarında son hafta maçlarının ilk ikisi A-grubunda Yeni Anadolu Madencilik-ELİ (1) ve B-grubunda Ticaret Odası-Polis Gücü arasında oynandı.

6 Haziran Pazartesi Teiaş Eğitim Sahasında sıralamaları belli olması açısından önem arz eden karşılaşmalarda Ticaret Odası Polis Gücünü 7-1 mağlup ederken, Yeni Anadolu ELİ (1) maçı 2-2 berabere sonuçlandı..

İlk karşılaşma B-grubunda 3 maçta 3 galibiyetle liderlik koltuğunda oturan Ticaret Odası ile, 3 maçta 4 puanla 4.sırada yer alan Polis Gücü arasında oynandı.

Bir tarafta bu maç öncesinde grubu lider tamamlamayı garantileyen Ticaret Odası, diğer tarafta ise bir puan bile alması halinde grubu üçüncü sırada tamamlayacak Polis Gücü maçında kazanan 7-1’lik  skorla Ticaret Odası takımı oldu. Ticaret Odası takımı sonuca Alper Özgün (4), Yusuf Akkoç, İsmail Kavruk ve Çağlar Bozca’nın attığı gollerle gitti. Polis Gücü adına tek gol ise Cem Sırım’dan geldi.

B GRUBU PUAN DURUMU

Bu sonucun ardından grubu lider tamamlayan Ticaret Odası, C-grubu dördüncüsü ELİ (2) ile, 14 Haziran Salı günü saat 17:00’de eleme maçında karşı karşıya gelecek. Müsabaka Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanacak.

Ticaret Odası mağlubiyeti ile 4 puanda kalan ve grubu dördüncü sırada tamamlayan Polis Gücü ise A-Grubu birincisi Yeni Anadolu Madencilik ile, 13 Haziran Pazartesi  Teiaş Eğitim Tesislerinde eleme maçı oynayacak.

Demirdaş, ”Grubu Polis Gücü galibiyeti ile tamamladık”

Grupta oynadıkları 4 maçı da kazanarak elemelere namağlup gitmeye hak kazanan Ticaret Odasında takım kaptanı Emrah Demirdaş, Polis Gücü maçından sonra açıklamalarda bulundu. Demirdaş yaptığı açıklamada; ”Öncelikle herkese selamlar. Grup maçlarını zorluk mücadelesi yüksek olan Polis Gücü maçıyla tamamladık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Eleme maçında Eli-2 takımı ile eşleştik. Mücadeleyi bırakmayan bir takım ve iyi oyunculara sahip. Bizde her maça hazırlandığımız ciddiyet ve motivasyon ile rakibimizi bekliyor olacağız. Gruptan çıkan tüm takımlara şans dileyerek sözlerimi sonlandırıyorum.”dedi.

Karşılaşmaya ait görseller ”SOMADASPOR” Facebook sayfamıza yüklenmiştir.



Ticaret Odası 7-1 Polis Gücü

SAHA:Teiaş Eğt.
HAKEM:Sefa Sabancı
TİCARET ODASI:Salih-Ramazan-Muammer-Emrah-Çağlar-Gürkan-İsmail-Yusuf-Alper
YEDEKLER:Mehmet, Onur, Serhat
TEKNİK SORUMLU:Kubilay Azğın

POLİS GÜCÜ:Ali-Yakup-Cemil-Ömer-Gökhan-İsmail-Selçuk-Murat-Erhan
YEDEKLER:Muhammet, Abdullah, Mehmet, Orhan, Uğur
TEKNİK SORUMLU:İsmail Kandemir
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Alper Özgün (4), Yusuf Akkoç, İsmail Kavruk, Çağlar Bozca (Ticaret Odası), Cem Sırım (Polis Gücü)

Yeni Anadolu 2-2 Eli ( 1 )

İkinci maç A-grubunda 12 puanla lider durumda bulunan Yeni Anadolu Madencilik ile, 10 puanda olan ELİ (1) arasında oynandı. Manisa İl hakemlerimizden H.Furkan Acar’ın yönettiği maçta Yeni Anadolu Madencilik, ilk yarıda Gürkan Evdeğiş ve Erhan Yakut’un ayağından yediği gollerle 2-0 geriye düştüğü maçta, ikinci yarıda bulduğu gollerle ELİ (1) ile 2-2 berabere kalarak grubu lider tamamladı. Yeni Anadolu Madenciliği grup birinciliğine taşıyan golleri Yusuf Özcan kk ve Uğur Aksoy attı.

A GRUBU PUAN DURUMU

Bu sonucun ardından Yeni Anadolu Madencilik eleme turunda B-grubu dördüncüsü Polis Gücü takımı ile eşleşti. Karşılaşma yukarıda da belirttiğimiz gibi; 13 Haziran Pazartesi  Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanacak.

Grubu ikinci sırada tamamlayan ELİ (1) ise  B-grubu üçüncüsü Hak-İş takımı ile eşleşti. Bu karşılaşmada 15 Haziran Çarşamba günü Teiaş Tesislerinde saat 18:30’da oynanacak.

SAHA:Teiaş Eğt.
HAKEM:H.Furkan Acar
YENİ ANADOLU:M.Bilal-Faruk-Olcay-Gürkan-Uğur-Aykut-Salih-Süleyman-Kubilay
YEDEKLER:İbrahim, Emrah, Murat, Ali, Mustafa, Ömer, A.Atasever, Ramazan, Faik
TEKNİK SORUMLU:İbrahim Taş

ELİ 1:Yasin-Çetin-Halil-Yusuf-Tarkan-Erhan-Tugay-Gürkan-Bayri
YEDEKLER:Bülent, Özgür, Bayram, Azmi, Onur, Semih, Metin
TEKNİK SORUMLU:Mert İskenderoğlu
KIRMIZI KART:İbrahim Taş  ant. (Yeni Anadolu)
GOLLER: Gürkan Evdeğiş, Erhan Yakut (ELİ 1), Yusuf Özcan kk, Uğur Aksoy (Yeni Anadolu)

Kesinleşen eşleşmeler

Matematiksel olarak yerleri netlik kazanan takımların eleme maçlarındaki rakipleri şöyle:

A1-B4 Yeni Anadolu-Polis Gücü
B1-C4 Ticaret Odası-ELİ (2)
D1-A4 İmbat Egespor-Tes İş Sendikası
B2-C3 İmbat Madencilik-Yargı Gücü
D2-A3 Devlet Hastanesi-Nakliyeciler

Kalan Maçlar

7 Haziran Salı 17:00 Tes-İş İlçe Tarım Linyit
7 Haziran Salı 18:30 Soma Belediye Mühendisler Odası Linyit

8 Haziran Çarş. 17:00 Mevlana Ö.E.O Soma Belediye Teiaş
8 Haziran Çarş. 18:30 Milli Eğitim Huzurevi Teiaş

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN