Turnuvada 4.Haftanın Enleri

Turnuvada 4.Haftanın Enleri

Mahallenin Delisi Laz İbo, Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 4.hafta ”en”lerini açıkladı.

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun değerlendirmesi şöyle: Bu arada bilenler bilir bilmeyenler için ”Kim bu Mahallenin Delisi?” cevap arıyorsanız  buraya tıklayınız!

EVET 4. HAFTANIN ENLERİNE Bİ GÖZ ATIN DERİM..

Tekrar tekrar hatırlatmakta fayda var. Ben bunu yaparken her takımdan bi kişi almaya dikkat ediyorum 9 u öle belirliyorum.. Ve diğer EN lerde de tamamen kendi fikirlerimi yazıyorum en zor maçlardan seçmeye çalışıyorum.
şimdi gelelim EN lerimize..

HAFTANIN MAÇI :İspat ve boy gösterme açısından çok önemli maç da; ilk yarı demirexport u izledik ikinci yarı da milli eğitimi.. inşallah ilerde tekrarı nasip olur dediğimiz; tadı gözlerimizde kalan maç 3 3 berabere bitti iki takımı da alkışlıyoruz.

BÜLENT AKTUĞ

HAFTANIN GOLÜ : Bülent aktuğ sol ayak içiyle tam çatala yolladığı harika plase.. geri dönüş fitiliydi bi anlamda. ve 40 senedir belkide ilk kez sol ayak golünü gördüm😀.. tebrikler abim ayağına sağlık..

HAFTANIN ASİSTİ: bence orta değildi özgür kornerden; gaci at şunu be diye bağırarak yolladı topu gaci harika vurdu gol oldu .. ama asit baya iyiydi aferin özgür..

Nakliyeciler 3-3  Eli ( 1 )

HAFTANIN KURTAŞI: maç 3 1 eli yeniyor. eli1 den tugay alda at dedi. karşı karşıya SEFA inanılmazı ayaklarıyla çıkardı.. bu iyiydi.. birde mutlu hocanın şık topuk vuruşunu demirexport kalecisi kamil geriye doğru atlayarak çizgide kontrol etti.. bunu da artık siz seçin 😀 ikisi de harikaydı tebrikler beyler..

HAFTANIN HOCASI: ilk yarı kötü oyundan sonra stoperi barışı orta alana ismail burak ı stopere çekip; israfilide ön liberodan 10 numara pozisyonuna çeken avusturya maçın dönmesinde en az sefa kadar baş kahramandı.tebrikler abim.

HAFTANIN OYUNCUSU:ikinci yarının başında inanılmaz iki gol kaçırmasına rağmen saha da basmadık yer bırakmayıp birde gol atan MUTLU HOCA tebrikler.. milli eğitimin puan almasında başrollerdendi. tebrikler hocam alkışlar..

HAFTANIN HAKEMİ: zorluk derecesi çok yüksek olan maçı kılçıksız sıfıra yakın hatayla yöneten beyfendi kişiliğiyle maçın gerilmesine asla izin vermeyen FERHAT ATICI.. pırlanta gibi parlayan genç hakemimizi alkışlıyor ve yolun açık olur inşallah diyorum başarılar..

HAFTANIN CENTİLMENİ:Geçen haftanın son gün maçıydı izleyemediğim için geç duydum es geçmişim.. nakliyecilerden Hasan BURAK ; nitromak son dakikalrda oyuncu sakatlanıp çıkınca saha da 8 kişi kaldı.. Hasan burak bende çıkıyom hocam dedi ve 8 e 8 oynanmasına karar verdi.. alkışlar hasan kardeşime..
hatta bu olaya kızan nakliyeciler hocası oyuna adam sokmak istemiş.. takımdan tepki alınca vazgeçmiş.. akabinde de hoca değişdirmeye gidilmiş bu tamamen dedikodu da olabilir.. ama HASAN BURAK geç kalınmış bi şekilde bizim enlerimize girdi.. aferin hasan en azından böle de olsa bi varlık göstermiş oldun 😀seviliyosun kardeşim..

CENGİZ TÜRK

EVETTTT BURAYA DİKKAT HAFTANIN KURNAZIIIIIII : Cengiz hocamız.. eli2 nin başarısız ama bi o kadar sevdiğimiz kardeşimizi yapdığı tercihleri tasvip etmesekde onu çok sevdiğimizi biliyoruz.. tabiki bu TAMAMEN şaka ama radarımızdan kaçmadı aferin cengoooo.. rabbim seçiminde yüzünü kara çıkarmaz inşallah..

GELELİM HAFTANIN DOKUZUNA

KALECİ : POLİSGÜCÜNDEN ALİİİİ: evet aslında 4 gol yedi ama maçın sonlarında bir kurtarış; üzerine bide son pozisyonda ertuğun uzakdan sert şutunda herkesin gol dediği anda parmaklarının ucuyla sahneye çıkan ali tebrikler kardeşim..

STOPER:4 asistle hastahanenin zor maçı kolay kazanmasında başrol oynayan kerim.. defansda da harika müdahaleleriyle rakibine şans vermedi.. ve takımını 2. lik hedefine ulaşdırmış oldu tebrikler kardeşim..

DEFANS:bu hafta arka 3 lü hepsi stoper olacak çünkü ilerisi çok ofansif..
İSMAİL BURAK oyuna girip başarılı müdahalelerle takımının korkusuzca ilerde oynamasına yardımcı oldu aferin ismail tebrikler kardeşim..

DEFANS: attığı şık kafa golü bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ; her kritik müdahalede orda yok böle bi adam demirexport un başarılı oyuncusu GACİ tebrikler kardeşim.. böle devam bol şans..

ORTASAHA: maça tartışmasız yapdığı ve yapamadıklarıyla damga vuran adam MUTLU HOCA.. zaten bu yaşda bu koşu mesafesiyle girmese olmazdı bide çok zor bi gol attı. hatalarıda vardı ama renkli bi oyun olmasını sağlayan adamdı. tebrikler hocam başarılar..

ORTASAHA 10 NO: ELİ1 in tüm organizasyonlarında başrol; bide çok güzel paslaşmalarla gelinen atakda golünüde attı..iyi tanırım çokda efendi kardeşimizdir. aferin TUGAY tebrikler güzel kardeşim..

SAĞ FORVET : Ben almayacağım dedikçe o zorla buraya bi şekil giriyo YARGInın herşeyi FURKAN tebrikler kardeşim..

SOL FORVET : GOL KRALLIĞI bulunan başarılı oyuncu yeni anadoludan UĞUR AKSOY.. uç organizasgonların hepsinde var bütünüyle bi futbolcu.. az da sinirlerine hakim olursa bu sene de bi kupa kazandırabilir takımına tebrikler kardeşim başarılar..

FORVET : THIS IS CURAAAAAAA güçlü fiziğiyle takımının grupdan tam puanla çıkmasının başrol oyuncusu.. benim izlemekden en çok zevk aldığım imbat ege yi bakalım nerelere kadar taşıyabilecek.. yolunuz açık olsun güzel insanlar.. tebrikler başarılar..

EVET ELEMELERDEN önceki son haftaya giriyoruz sıralamalar netleşecek ve kim kiminle eşleşecek belli olacak.. 7 takım turnuvaya veda edecek sonra hemen 1. turda 8 takım daha elenip kuralar çekilecek.. final hemen gelir zaten şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorumm.. sakatlıksız bol şansın olduğu güzel zamanlar geçirmeniz dileğimle..Mahallenizin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN