Turnuvada 4.Hafta 3.Gün Maçları Oynandı

Turnuvada 4.Hafta 3.Gün Maçları Oynandı

Futbol Turnuvasında 40.maç A-grubunda Nitromak-İlçe Tarım, 41.maç ise C-grubunda Demirexport-Milli Eğitim takımları arasında oynandı.

Teiaş Eğitim Sahasının ev sahipliği yaptığı ve toplam 22 golün atıldığı karşılaşmalarda; A-grubunda  Nitromak  İlçe Tarım’ı 15-1 mağlup etti. C-grubunda Demirexport ve Milli Eğitim arasında oynanan karşılaşma ise 3-3 berabere sonuçlandı.

NİTROMAK TAKIMI

İlçe Tarım karşısında sahaya; M.Akın-Azim-Fatih-Hüsnü-Ogün-Yiğitcan-Adem-Serdar ve M.Günaydın dokuzuyla çıkan Nitromak, gruptaki ilk ve son galibiyetini  Yiğitcan Oruçlu (4), Hüsnü Ercan (3), Adem Topal (3), Azim Dağbaşı, Ogün Şahin, Serdar Pehlivan, Mehmet Günaydın ve Fatih Tetik’in attığı gollerle aldı. İlçe Tarım’ın isteği doğrultusunda detaylı haber ve görsel paylaşımı yapılmamıştır!

NİTROMAK TURNUVA TAKIMI

Mehmet Ünlü idaresindeki Nitromak, turnuvayı 1 galibiyet 4 mağlubiyetle tamamlarken, 20 gol atıp kalesinde 24 gol gördü.

MEHMET ÜNLÜ

Ünlü, ”Bir turnuva sezonunu daha geride bıraktık”

İlçe Tarım maçıyla turnuvayı tamamlayan Nitromak takımında teknik sorumlu Mehmet Ünlü maç sonu, ”Skordan ziyade sporu daha çok benimsediğimiz ve birazda kabus gibi olan bir turnuva sezonunu daha geride bıraktık. Zorlu şartlarda mücadele eden ve her durumda oyunu sonuna kadar bırakmayan oyuncu grubu arkadaşlarımı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Nitromak takımı olarak İnşaAllah önümüzdeki sezon yine bu turnuvada olacağız ve bir çok kesimin takdirini kazanan bir takım olmak için çalışacağız. Geride kalan maçlarda tüm turnuva takımlarına yürekten başarılar dileriz.”dedi.



DEMİREXPORT MİLLİ EĞİTİM

Demirexport 3-3 Milli Eğitim

SAHA:Teiaş
HAKEM:Ferhat Atıcı
DEMİREXPORT:Kamil-Gaci-Özgür-Engin-Raşit-Metin-Kemal-İsmail-Ulaş
YEDEKLER:Bayram, Tayşi, Nedim, M.Davşan, Kaan, Fatih, Vedat, Yasin, Hüseyin
TEKNİK SORUMLU:Raşit Çakır

MİLLİ EĞİTİM:Mehmet-Bülent-Orpen-Mutlu-Ziya-Yusuf-Selçuk-Fevzi-Mahir
YEDEKLER:Sercan, İlker, Murat, Turgay, Caner, Mecnun, Erdal, Refik, Fatih, Metin
TEKNİK SORUMLU:Ahmet İnce
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:  Ulaş Yalçın (2), Gaci (Demirexport), Bülent Aktuğ, Mutlu Alanya, Mecnun Çoban (Milli Eğitim)

AHMET İNCE

İnce, ”Rakibin gücü ve isminden çekinerek maça tutuk başladık”

Milli Eğitim’de ikinci yarıda yaptığı hamlelerle maça ağırlığını koyan teknik sorumlu Ahmet İnce, santrası olmayan maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İnce yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi:

” Grubun liderini belirleyecek maçta belki rakibin gücü ve isminden çekinerek biraz tutuk başladık. Bu dakikalarda rakibimiz oyunun mutlak hakimiydi ve bu hakimiyeti skora da yansıtmayı başardı. Skor 3-1 e geldikten sonra maçın önemini hatırladık ve daha fazla topla oynamaya başlayıp oyunun hakimiyetini tamamen elimize geçirdik ve son dakikada da olsa beraberliği yakaladık. Maçta görev alan almayan tüm oyuncularımı maçı çevirmek için verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Rakibimize de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum”diye konuştu.

Her iki karşılaşamaya ait görseller ”SOMADASPOR” Facebook sayfamıza yüklenmiştir..

Grupta puan durumu ve kalan maçlar:C GRUBU PUAN DURUMU

Demirexport grup maçlarını tamamlarken, Milli Eğitim son maçını 8 Haziran Çarşamba günü saat 18:30’da Huzurevi ile Teiaş sahasında oynayacak. Grupta bir diğer maç 03.06.2022 Cuma 18:30 Sgk-Gib Eli ( 2 ) arasında Teiaş sahasında oynanacak.

2 Haziran Perşembe Maç Programı

Saat 17:00 Yeni Anadolu Tes-İş Linyit
Saat 18:30 Nakliyeciler  Eli ( 1 ) Linyit

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN