Turnuvada 3.Hafta Maçları Geride Kaldı

Turnuvada 3.Hafta Maçları Geride Kaldı

Ege Linyitleri İşletmesi Birimler Arası Futbol Turnuvasında grup maçları bir maç hariç bugün A-grubunda oynanan iki karşılaşma ile sona erdi.

Grupta, sıralama ve eleme maçı oynayacak son takımın belirleneceği karşılaşmalar Deniş Atölye-Sivil Savunma ve Güvenlik-Deli İmamlar takımları arasında oynandı.

Deli İmamları 13-2 mağlup eden Güvenlik puanını 9’a yükselterek grubu lider tamamladı. 8 puanlı Laboratuvar FC, çeyrek finale ikinci sırada gitti.

Sivil Savunma 6-2 Deniş Atölye

İlk karşılaşma dört’er puanlı iki takım Sivil Savunma ve Deniş Atölye arasında oynandı. Sivil Savunma baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada Deniş Atölye’yi 6-2 mağlup etti. Sivil Savunmaya galibiyet getiren golleri: Emre Orhan (3), Doğan Say, İlhan Çalışkan ve Ahmet Kütükçü kaydetti. Hatrick yapan Emre Orhan göze batan oyuncu oldu.

Turnuvayı dört puanla dördüncü sırada tamamlayan Deniş Atölye adına golleri ise: Serhat Ertürk ve Erdinç Elmas attı.

Mehmet Engin Doğan: Deniş Atölye Takım Sorumlusu

Deniş Atölye’de teknik sorumlu Mehmet Engin Doğan, bu organizasyonun içerisinde olmaktan büyük keyif aldıklarını söyleyerek, ”Bir sonraki turnuvada, daha hazır bir şekilde görüşmek üzere, turu geçen tüm takımlara başarılar dilerim.”dedi.

Güvenlik 13-2 Deli İmamlar

Üçüncü haftanın son karşılaşması kazanması halinde grup liderliğini garantileyecek Güvenlik ile, henüz puanı olmayan, son maçında ise puanlarla ayrılmak isteyen Deli İmamlar arasında gerçekleşti.

Güç dengelerinin Güvenlik takımından yana olduğu maçın kazananı da 13-2’lik skorla Güvenlik oldu. Güvenlik takımını çeyrek finale lider gönderen golleri; Fatih Özdinçer (3), İbrahim Gedik (3), Aşkın Fen (2), Mustafa Karagöz (2), Eser Kocataş (2) ve Engin Pehlivan kaydetti. Alınan bu skor şuana kadar oynanan 31 maçın içersinde bir maçta en fazla gol atılan karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

Mağlup olmalarına rağmen oyunu çirkinleştirmeden oynayan, yenilirken bile bu oluşumun içersinde olmaktan büyük keyif alan Deli İmamlar’da turnuvaya veda golleri: Ali İhsan Aktoprak ve Engin Pehlivan kk’den geldi.

Güvenlik İş Sendikası Manisa İl Başkanı İsmail Avcı

”Ege Linyitleri İşletme Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen birimler arası futbol turnuvasında Güvenlik İş Sendikası olarak yetkili olduğumuz Özel Güvenlik Görevlisi arkadaşlarımızdan oluşan birim takımımız iyi bir mücadele göstererek güzel skorlar elde etmiştir. Deli İmamları yenen üyelerimiz gruptan çıkarak çeyrek finale yükselme başarısı göstermiştir. Çeyrek finalde Elektromekanik birimi ile yapacağımız futbol müsabakasında iki takıma da başarılar dilerim. Çeyrek finaldeki maçlarda da aynı başarıyı göstereceğimize Güvenlik – İş Sendikası Manisa İl Başkanlığı olarak inancımız tamdır.”

Ali Mat: ”Rehavetine kapılmadan önümüzdeki maçlara odaklanıyoruz.”

Takım ruhuyla kurulan oyunu gruptan lider çıkarak tamamladık. Çeyrek finalde Elektromekanik ile karşılaşacağız; grup şampiyonluğunun rehavetine kapılmadan önümüzdeki maçlara odaklanıyoruz. Çeyrek finalde bütün takımlara başarılar dileriz.

3 Ekim Salı Maç Programı (Erteleme)

⌚ 20:00 Mali İşler-Laboratuvar 2 (Azot Çim Saha)

NOT: 3.Haftanın puan durumu, gol krallığı, çeyrek final eşleşmeleri ve detayları c.tesi günü sayfamızda yayımlanacaktır. Ayrıca; bugünkü karşılaşmalara ait📸 görsellere haberin en alt 👇 kısmından bakabilirsiniz!

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN