Turnuvada 3.Hafta, 30 Golle Veda Etti

Turnuvada 3.Hafta, 30 Golle Veda Etti

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 3.hafta müsabakaları bugün (c.tesi) A-grubunda Nakliyeciler-Nitromak, C-grubunda Demirexport-Yargı Gücü ve Huzurevi-Sgk-Gib karşılaşmalarıyla sona erdi.

Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan ve toplam 30 golün atıldığı karşılaşmalarda Nakliyeciler, Demirexport ve Huzurevi rakiplerini farklı mağlup etmeyi başardı.

NAKLİYECİLER NİTROMAK

Nakliyeciler 9-3 Nitromak

SAHA:Teiaş Eğt.
HAKEM:Günsoy Kaya
NAKLİYECİLER:Sefa-Barış-Mert-İsrafil-Hasan-Mustafa-İsmail-Tayfun-Bülent
YEDEKLER:Erdinç, Kemal, İ.Güleç, Tamer, Fatih, Tuncay
TEKNİK SORUMLU:Doğan Gülşen

NİTROMAK:Mehmet-Fatih-Azim-M.Günaydın-Ogün-Hüsnü-Serdar-Adem-Yiğitcan
YEDEKLER:Emre, A.Osman, Serkan
TEKNİK SORUMLU:Mehmet Ünlü
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:  Avusturya (3), Mert Yeşilçayır, İsrafil Demir, Bülent Sözüer, Kemal Aksoy, Fatih Kaya, Tuncay Duman (Nakliyeciler), Yiğitcan Oruçlu (2), Adem Topal (Nitromak)

Gülşen, ”Bu sıcak havada bu kadar olur”

Nakliyeciler takım antrenörü Doğan Gülşen’in maç sonu kısa açıklaması: ”İyi mücadele etti iki takımda eksik yönlerimizi gördük bunların üzerinde duracağız Fatih Kaya döndü bu önemli bir gelişme takım adına önümüzdeki maça bakacağız artık grubu en iyi yerde bitirmek istiyoruz.”

Ünlü, ”Tüm futbol kamuoyundan takımım adına özür diliyorum”

Nitromak  takım teknik sorumlusu Mehmet Ünlü’nün maç sonu açıklaması: ”Bugünkü futbolla ilgili söylenecek çok bir şey yok. Daha iyi bir planlamayı önümüzdeki yıl yapacağız inşallah.

Oyun dışında değinmek istediğim bir kaç konu var. Öncelikle bu inanılmaz bunaltıcı ve sıcak hava da oynayan maçta sahada kalmaya çalışan her iki takımı da tebrik etmek istiyorum. Takımımız 8 kişi kaldığında kendi ekiplerinden de 1 oyuncu çıkararak maçın 8 er kişi devam etmesini sağlayarak fair-play örneğini en iyi şekilde gösteren Nakliyeciler takımına çok teşekkür ediyor kalan maçlarda kendilerine yürekten başarılar diliyorum. Ve son olarak ekibimizin -3 puana düşürülmesinden duyduğum üzüntüyü belirtmek istiyor, tüm futbol kamuoyundan takımım adına özür diliyorum.”



DEMİREXPORT-YARGI GÜCÜ

Demirexport 9-1 Yargı Gücü

SAHA:Teiaş Eğt.
HAKEM:Fırat Konurce
DEMİREXPORT:M.Ali-Gaci-Engin-Özgür-Raşit-Nedim-Metin-İsmail-Ulaş
YEDEKLER:Kamil, Bayram, Taşi, Fatih, Yasin, Vedat, Kemal, Hüseyin, M.Davşan
TEKNİK SORUMLU:Raşit Çakır

YARGI GÜCÜ:Ali-İdris-A.Kadir-Furkan-Semih-Ufuk-Sinan-Mustafa-Gürkan
YEDEKLER:Yok
TEKNİK SORUMLU:Hüsnü Gökdemir
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:  İsmail Şarlayan (4), Metin Şengül (2), Ulaş Yalçın, Ümit Taşi, Nedim Öz (Demirexport), Furkan Arslancan (Yargı Gücü)



HUZUREVİ-SGK GİB

Huzurevi 5-3 Sgk-Gib

SAHA:Teiaş Eğt.
HAKEM:Gökhan Arık
HUZUREVİ:Hüseyin-Olcay-Birol-Abdullah-Rıdvan-Emrah-Mustafa-Ayhan-M.Oğuz
YEDEKLER:Faruk, M.Ali, Tolga, H.İbrahim
TEKNİK SORUMLU:Bahadır Özgen

SGK-GİB:Hasan-A.Acar-Cebrail-H.Sert-Ahmet-Eşref-H.İbrahim-Abdullah-Fatih
YEDEKLER:Adem, Musa, A.Gündoğan, F.Gölükçü
TEKNİK SORUMLU:Ahmet Koyun
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:  Ayhan Çakır (2), Olcay Açıkgöz,  M.Oğuz Nalbant, Rıdvan Tangül  (Huzurevi), H.İbrahim Azman (2), Abdullah Yassıören (SGK-GİB)

Karşılaşmalara ait görseller ”SOMADASPOR” Facebook sayfamıza yüklenmiştir. 3.Hafta puan durumu, gol krallığı ve küçük detaylar yarın (Pazar) yayınlanacaktır..

Tüm turnuva başlıklarını şuradan bakabilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN